reklama

Wrześniówkowe mamy

Tmadzik zrobilysmy porzadki na wrzesniowkach. Sa mowi moderatorzy i ukrocilysmy liste dostepu do zamknietego. Musimy Cie przywrocic poprostu.

Mlody widzi dobrze,bo odczytal wszystko z tablicy (obrazkowej) i wszytsko widzial w ksiazce 3d. Dostalismy atropine na 6 dni i w 6 dniu na badanie (18.01),bo to,ze widzi nie oznacza,ze nie ma jakiejs wady. Moze widziec,ale bardzo wytezac wzrok i wysilac sie i przez to mruga. Dzisiaj byl grzeczny,choc nie chcial zalozyc okularow 3d,ale jak bedzie 18 to az sie boje

reklama
Mam doła............... nie widziałam, że az tak trudno bedzie znaleźć pracę......... jestem załamana.:-(

Jedna dobra widomośc tego dnia: ODEBRALI NAM DO................. i możemy się meldować.:-)

Aga no to chociaz cos na plus,a jesli chodzi o prace to pocieszam sie,ze to taka pora roku i ze jeszcze troche i moze sie ruszy. Ja znowu jestem zla,bo teraz mieszkamy w Lubiniu, mlody nie chodzi do przedszkola, jakby co to moja mama by pilnowala go wiec praca w Mogilnie,bo Trzemeszno-Gniezno w druga strone jest i nie ma sensu zrywac sie rano,zeby go odwiezc 12km i pozniej 18 do Trzemeszna lub jakies 30 do Gniezna i popoludniu powtorka. Jak pojdzie do przedszkola w Trzemesznie i bedziemy mieszkac w Trzemesznie to znowu problem z odstawianiem i odbieraniem bedzie,bo wiadomo,ze godziny pracy sa inne...ahhh szkoda gadac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry