monia_l
Wrześniowe mamy'07
takTo Mateusz napij sie olbasu i mial zielona kupe?
myślisz że to z tego te bóle brzuch???Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
takTo Mateusz napij sie olbasu i mial zielona kupe?
myślisz że to z tego te bóle brzuch???napewno nic, woda z sokiem, lodem i rurkawrrrr a sprawdziłas przed zrobieniem ile to ma kalorii ??????mi może lepiej polej wody niegazowanej najlepiej Żywiec
moze to nie olbas byl winny, moze faktycznie cos sie dzieje i to ma zwiazektakmyślisz że to z tego te bóle brzuch???
no dobra niech będzie:-);-)napewno nic, woda z sokiem, lodem i rurka
tylko ta kupa tylko raz taka była i to jakoś dobę po tym jak się napił a tak to kupa normalna żadnych odchyleń nie ma.....moze to nie olbas byl winny, moze faktycznie cos sie dzieje i to ma zwiazek
o co poszło???Monia możliwość wypożyczenia nart napewno będzie:-) ale uważaj na siebie i nie wracaj faktycznie w gipsie;-)
A ja właśnie zaliczyłam scenę z córcią![]()

tak samo do M. Na początku myślałam, że jej przejdzie ale teraz widzą, ze muszę walczyć i wyplemić za wczasu takie odzywki
no i ostatnio miałysmy o tym pogawędkę jak właśnie tak do mnie powiedziała, wydawało mi się, że zakumała bo przeprosiła i obiecała że już tak nigdy nie powie, a dziś znów powtórka
i o to scena, teraz zaryczana leży w łóżku i jeszcze szlocha, a za kare nie ma dzisiaj bajki
znów przeprosiła i obiecała, że juz tak nie powie, ale zobaczymy. Skoro nie dało się prośbą to może kara poskutkuje
a tak na prawde to tata u nas spi więc zaraz będe spadać, bo pewnie spac będzie chciał.