reklama

Wrześniówkowe mamy

wiecie, ze dzis dzien przytulania?
my z niunka nieswiadomie rano juz to uczcilysmy, bo mialysmy troche czasu przed wstaniem i byly caluski, piesciochy, psitulanki....

robota robota,ale zapach... Fajnie,ze masz wakacjusza, odzyjesz troszke

troche ten moj wakacjuusz zmeczony zyciem ejst, jeszcze lezy i dosypia... ale fajnie, bo Julitka bardzo lubi Kamijka i sie chetnie z nim bawi.
dzis rano planela tekst:
miala sikac, rozebrala sie, stoi z gloa psitulka i z diablikeim w oczach mowi tak:
wejde z gola psitka Kamijkowi pod koldre, zesikam sie, a on sie ebdzie tak smial, ze az peknie:szok::-D

ogolnie to ostatnio lubi sie obnazac i pokazywac swa "kobiecosc";-)

wrrrrrrr wściekła jestem :wściekła/y:na 12 mam z Olą alergologa a dyskietki do lekarza nie umiem znaleźc od rana szukam i nie ma:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a z tymi nartami śmiejcie się dalej ale ja od soboty o niczym innym nie myślę jak tylko o natrach:zawstydzona/y:to nic że od wczoraj wieczora kości mnie bolą że ledwo się ruszam ale ciągle D mówię tylko o tym on ma mnie juz dośc :sorry2::zawstydzona/y:znalazłam nawet stok z łatwym stopniem trudności dla początkujących i już tam ciągnę D:-D

szukaj spokojnie, napewni diabeł ogonem nakryl i zaraz sie znajdzie

a jak mateuszek z brzuszkiem?

Monia
, postarsz D, ze jak nie ebdzie cchial jezdzic na anrty, to sie wezmiesz za jakiegos intruktora i juz;-)

Donkat- musialo bosko pachniec (lub jeszcze pachnie)

one byly w dodatku juz z cebula:szok: ja zapachu nie czuje, ale jak P wszedl z dworu, to od razu wyniuchal

reklama
DOnka z golaskami chyba cos jest na rzeczy,bo Mateusz jak jest jeszcze w pizamie tociagle trzyma raczki w spodniach, nie,ze jakos sie podejzanie podmacuje,ale sobie trzyma. Mowi np. ze musimy kupic nowa pizamke,bo mu spodnie pekly,bo siusiaczek urosl

DOnka z golaskami chyba cos jest na rzeczy,bo Mateusz jak jest jeszcze w pizamie tociagle trzyma raczki w spodniach, nie,ze jakos sie podejzanie podmacuje,ale sobie trzyma. Mowi np. ze musimy kupic nowa pizamke,bo mu spodnie pekly,bo siusiaczek urosl

prawdziwy facet, wielkosc"meskosci" to podstawa:-D

Julitka sie domagala w Slupi, zeby Kamijek ja podgladal, jak sika. lubi pokazywac cycoszki

Ja nigdy nie krylam sie przed Mateuszem, wiadomo na golasa przed nim nie paraduje,ale normalnie ubieram sie, siku zrobie itd. , znowu S jest bardzo skrepowany. Ostatnio bral prysznic i Mateusz wymyslil sobie,ze musi koniecznie siku zrobic, a pozniej kupke, S sie wkurzyl i zaczal nas wyganiac,bo nie mogl wyjsc spod prysznica. Podalam mu recznik,a oczywiscie Mateusz wypali "o tata, tobie juz urosl siusiaczek"

Olo ostatnio plakal, bo zobaczyl wlochy na klacie i na brzuchu u K. i taki na maksa zdegustowany (jakby po raz pierwszy w zyciu zobaczyl..)..No i ja glupia mu powiedzialam, ze jak bedzie duzy, to tez tak bedzie mial... a olo w ryk.. ze to jest okropne, ze wlosy na glowie sie ma itd...

hahahahahahahhaha, justyna- super tekst. Juz widze jaki S. byl czerwony.
Ja tez jakos sie nie kryje,ale nie wiem czy juz nie czas, bo Olo potrafi zawstydzic glupim porownaniem..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja nigdy nie krylam sie przed Mateuszem

ja sie tez nie kryje. P bardziej, ale ogolnie to tez nie

Olo ostatnio plakal, bo zobaczyl wlochy na klacie i na brzuchu u K. i taki na maksa zdegustowany (jakby po raz pierwszy w zyciu zobaczyl..)..No i ja glupia mu powiedzialam, ze jak bedzie duzy, to tez tak bedzie mial... a olo w ryk.. ze to jest okropne, ze wlosy na glowie sie ma itd...

dobre!

cos mialam napisac i zapomnialam.
kurcze, alpie sie na sporym roztargnieniu i zapominam sie jakos:-(

Maja napewno fajne telefony i oferty minutowe dla klientow, ale nie znam nikogo kto mialby playa,bo... tanio jest z playa do playa i z playa do innych,ale inne sieci do playa maja kosmicznie drogo

reklama
oferty w Orange mnie dobijaja. mamy tam numer juz 8lat, a proponuja nam gorsze warunki, niz jakbysmy przyszli po oferte z ulicy. zasieg w domu tez mam do dupy. kupilam wiec starter Playa i zasieg lepszy. Brat z siostra juz sie jakis czas temu przeniesli do Playa i sa zadowoleni z rachunkow. a w sumie to jest dla mnie najwazniejsze, zebym ja miala tanie polaczenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry