reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka supera, że i Ty się zjawisz:-) kurcze juz nie mogę się doczekać:-) może jeszcze któraś chętna;-)

Z Tuśką nie zafajnie:-( na szczęscie w kwestii kaszloków się nie pogarsza, ale popołudniu miała 39,8:szok::-( niech ten wirus jak najszybciej znika a kyszzzzzzzz

reklama
Aneta jak dzis Tuśka?????
Agulka super:-)
wkurzam się bo nie wiadomo czemu zablokowali na kanały w Cyfrowym Polsacie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mamy niby 2 dekodery ale na żadnym nie możemy nic oglądac do dziś mieliśmy jeszcze częsc kanałów na dekoderze mini a jakies 30 min temu zabrali wszystko i pisze ,,Tego kanału nie ma w twoim abonamencie":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a płacone jest regularnie więc to nie wina np nie zapłaconego abonamentu:no:już im wysłąłam meila mam nadzieję że jutro rozwiążą ten problem:sorry2:
a i wczoraj auto mi się zepsuło:wściekła/y: poszła linka ze sprzęgła dopiero jutro po pracy D będzie naprawiał i mam nadzieje że to naprawi bo wieczorem mam sauny:sorry2:

Moniu mam nadzieję, ze autko jutro zrobią;-) i że tv zadziała:tak: co do tuśki to dzięki, że pytasz:-) chyba lepiej ale nie chcę mówić głośno:sorry2: noc już bez gorączki przespała u siebie i od rana spokój:tak: po drzemce miała stan podgorączkowy ale to i tak mnie pociesza w porównaniu z wczorajszym dniem gdzie po drzemce miała 39,8. Po cichu mam nadzieję, ze jutro już będzie bez gorączki:sorry2:

witam u nas piękna wiosenna pogoda słoneczko świeci :-)my juz jeden spacer mamy zaliczony;-)bo byliśmy zaprowadzic Olę do przedszkola no i w sklepie na zakupach a i bylismy w przychodni bo chciałam z Matusza brzuszkiem isc ale lekarz przyjmuje później:tak:a teraz czas na kawkę która dołączy????????
muszę przez okno pilnowac bo znów przedszkole wybiera się do ,,naszego"lasu i obiecałam Oli że będziemy z Matim jej machac;-)
Aneta mam nadzieje że Tuśka dzis juz bez gorączki:tak:

Majandra no to ufff, przynajmiej nie musisz stresowac sie,ze cos sie dzieje.

Aneta jak Natalka?

Monia zamelduj pozniej co i jak z brzuchkiem,choc pewnie da Wam na badania, moze usg

no i drugie podejście do lekarza zaliczone i znów za prędko:baffled:lekarz przyjmuje dziś od 11.30 ale przynajmniej 2 spacer za nami:-)jakos te słoneczko mnie pozytywnie nastawia tylko ze jak zaświeciło to widac było jakie okna brudne:eek:no i wszystkie szyby przeleciałam i od razu lepiej;-):-)
teraz Mati męczy mnie o mini mini:sorry:tzn obiecałam mu że włącze mu jak wrócimy od lekarza bo nie chciał isc :no::no:

Witam i ja:-) no niestety Tuśka rano znów miała stan podgorączkowy:wściekła/y: i do tego coraz brzydziej kaszle:-( już zamówiłam wizyte domową, ale bojam się, że bez antbiotyku się chyba nie obędzie:-( bo to już jak dla mnie zbyt długo z tą gorączką:-(
Monia zazdroszczę słoneczka bo u nas szaro buro, ale cieplutko:-)

Witam

U nas też szaro....... i pada, ale jest +8
Do przedszkola nie miałam siły wstać i dzieci zostały w domu............... po niedzieli ferie.

Monia daj znac co z brzuszkiem Matiego.

Aneta oj długo ta gorączka, może 3dniówkie przedłuzona przechodzi................ zdrówka dla małej

reklama
Monia dobrze, ze badania zleciła chociaż dziwię się, że na usg Was nie wysłała:baffled: ale może wszystko pokolei:tak: młoda śpi, a Marta dzwoniła, ze była z Niki u lekarza i mała ma szkarlatyne:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry