reklama

Wrześniówkowe mamy

Aga sypialnia zrobiona,a foto gdzie??
Monia zabawe w sobote mielismy,a moi chyba uwazaja,ze jak Aska jest w Mogilnie to moim obowiazkiem jest siedzenie tam dzien w dzien

reklama
Monia zabawe w sobote mielismy,a moi chyba uwazaja,ze jak Aska jest w Mogilnie to moim obowiazkiem jest siedzenie tam dzien w dzien
to dlaczego się nie chwaliłas???gdzie fotki?????a moja mama też jak są u niej goście z daleka to tez chciała by żebysmy tam siedzieli dzień w dzień....

Monia no właśnie moja Gośka twierdzi, że gorączka nie jest przeciwskazaniem:sorry2: no i czytam na necie i też nic o tym nie piszą, a samej mi gdzieś po głowie chodzi, że pacjent nie może mieć temperatury:baffled:

nie wiem czy mam odwage pokazać:zawstydzona/y: może jak kupimy nowe meble to zrobię zdjęcie, teraz przy starych to nie ma efektu

Aneta bańki owszem, ale gdy gorączka ustanie

Aga no plissss

Bylam dzisiaj u mamy. Oczywiscie wszystko ok. Jechalam po S wiec wpadlam na kawe. Jutro mialam w planie jechac i zostac na naco,bo w czwartek do Gniezna. I mama chce jechac ze mna. No i S sie ogolnie wkurza. Bo np. moja mama nie pojechala ze mna omawiac menu itd na moje wesele,a teraz jedzie i S uwaza,ze ja jade specjalnie zeby zawiezc mame. Nie da sobie przetlumaczyc. Powiem Wam,ze dla swietego spokoju nie jechalabym,ale glupio teraz wszystko odwolywac. Ach ten moj chlop:dry:

Aga no plissss

Bylam dzisiaj u mamy. Oczywiscie wszystko ok. Jechalam po S wiec wpadlam na kawe. Jutro mialam w planie jechac i zostac na naco,bo w czwartek do Gniezna. I mama chce jechac ze mna. No i S sie ogolnie wkurza. Bo np. moja mama nie pojechala ze mna omawiac menu itd na moje wesele,a teraz jedzie i S uwaza,ze ja jade specjalnie zeby zawiezc mame. Nie da sobie przetlumaczyc. Powiem Wam,ze dla swietego spokoju nie jechalabym,ale glupio teraz wszystko odwolywac. Ach ten moj chlop:dry:
no dobra.....................

witam!!!

ja pierwsza??????????????????????
Monia, zastrajkowalas?

mam dzis powera od rana
juz ugotowalam obiad z 2 dan
posciel sie wietrzy, stara czeka w pralce
kurze starte

P pojechal ogladac naczepy i jak wroci, to pewnie znow do maista pojedziemy.
a cche mi sie spokojnego dnia w domku, bo roboty mam od groma. prasowanie jeszcze czeka...

nadmorskie dziewczyny, jak u was po tych wichurach?

u nas dzis slonko sie przedarlo i na razie az sie cche zyc

Donkat jestem jestem:-)
daj mi twojego powera bo ja jakoś za robote dziś wziąsc sie nie mogę:zawstydzona/y:ale chyba zaraz nastawię na kawkę i pojdę cos porobic:tak:
co ciekawego na obiad zrobiłas???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry