reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Cześć dziewczyny
Witam Was z pracy z kubkiem czerwonej herbaty:-)
Dziewczyny mam totalny brak pozytywnych myśli i pozytywnych wydarzeń dlatego nawet nie chce pisać na BB bo bym zanudzała.
Teraz zmykam popracować póki jeszcze mogę:-(
pozdrawiam
buziaki

Witam się o poranku z kawką oczywiście;-) barszcz już się gotuje za oknem pikne słoneczko:-) może dzisiaj znów machnę kolejne okienko:tak:
Monia odwyk:baffled: nie ma mowy;-):-D

Co Wy naprawdę na odwyk poszłyście?:szok::baffled:

ja jadę teraz po dziecie a wczesniej wystawiałam na allegro, bo moje maluchy z ciuchów powyrastały i na nowe trzeba zarobić.

A monia jest chora, tzn zimno jej od wczoraj i cos ja bierze, miała się położyć...............

U na spogoda zimna, brrrrrr, nie pada ale nieprzyjemnie wieje.

A nie mówiłam, że ten spacer w [rzedszklu w wietrzny dzień przyczyni sie do chorób.............. mój mały wstał z katarem................. jeszcze jutro i 2 tygodnie laby, bo ferie.
Maja nie chce chodzić, bo już jest większa i czuje że to sa ferie a młodego samego wozic nie będę.............

Witam
Monia chora? to witam w klubie bo mnie też coś bierze i bynajmniej nie jest to mój mąż;-)

Agulka zdrówka dla Adasia życzę a katar niech zmyka skąd przybył

Aneta
jak młoda? bo mój miał chyba to samo i jest ok , tylko walczymy z alergią ma całe nóżki w suchych plamach drapie się mam maść specjalnie robioną w aptece ale ponoć bez sterydów się nie obejdzie no nic czekamy jeszcze i jak nie przejdzie to muszę poszukać alergologa.

Justyna
lulaj lulaj przyda się :tak:

Gagulec aż tak źle????

witam!!!

kupilismy naczepe:-) oby tylko dobrze sie sprawowala "w praniu"

znow caly dzien poza domem i jakas padnieta jestem. zalatwian mase...

zdrowka dla chorowtikow

na koalcje zrobilam zapiekanki z grzybami i pekamy z przejedzenia!!!

nie mam kiedy siedziec na kompie, bo P ciagle urzeduje

Witam wieczorową porą;-) młoda chyba już naprawdę ok:-) dziś znów ani śladu bez gorączki jeszcze trochę smarczy i kaszloczy, ale myśla że w sobotę ruszymy się wreszcie z domu:tak: o przyznam, ze już mi to ubeswłasnowolnienie odbiera chęcie do życia:baffled: dziś prawie całe popołudnie przeleżałam, a jak M wrócił to myślał, że coś mi jest, a ja poprostu mam dość siedzenia tylko w domu:baffled: i strasznie się cieszę, ze z młodą już ok i wreszcie będziemy mogły się gdzieś ruszyć:-)
Donuś niech nowa naczepa jak najlepiej się sprawuje:-)
Nusia i Monia zdrówka kochane życzę:tak:

reklama
witam, znow pierwsza??

bylam z ranca odebrac zabawke dla Julki na roczek. kurcze, zawsze jak przejezdzalam przez tamta miejscowosc, to wydawalo mi sie, ze widzialam ten sklep,a dzis trafic nie moglam:szok:

u nas pada od nocy

kurcze, gadm o prasowaniu od tygodnia, ale sie jeszcze nie wzielam,a w dodatku go przybywa! dzis koniecznie musze te straszaca kupe pranska zlikwidowac!

Aneta, trzymam kciuki, aby choroba nie wrocila!
Aga, musze i ja sie wziac za wystawianie ciuszkow
Monia, jakw yniki Mateuszka, sa juz?
Justka, dlugo bedziecie miec kruszynke w PL?
Gagulec, a co z praca? to przez nia takie doly lapiesz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry