reklama

Wrześniówkowe mamy

Hej

Donuś fajnkitki i "trochę dotykowy" hihihi a nie chciałaś;-)

Myu bylismy juz na kólkach tzn dzieci, potem były frytki, później w domu lody............... My z J w tym czasie mielismy iśc na kręgle, ale zakupy były wazniejsze, bo chłop mi zagubił spodnie jak był w szkole.............. i w jecyhc portkach chodził:crazy: za to może w sopbote pójidzemy do kina, jak mama się zlituje zostac z dziecmi:baffled:

reklama
czesc
byłam z Matim u lekarza z wynikami i zeby go przebadał bo gorączkuje i kaszle od soboty,.......wyniki ok ale że brzuszek boli to przepisał cos na pasożyty mam mu dac w 2 dawkach po 3ml dziś i za 2tygodnie.......kaszel i gorączka to wina przeziębienia a w przychodzni ludzi masa ,strasznie dużo u nas choruje ,mama słaba,bratanica tez chora,siostra D i jej córka też.........
Donkat fajniutki telefon

Ostatnia edycja:
Kurcze ja też bym się najchętniej zdrzemnęła:baffled: kawa by się zdała ale o tej porze to byłby przesadyzm;-) za to tak pięknie nasmroliłam kapuchą w pensjonacie, ze dziwię się, że nikt mi jeszcze nic nie powiedział:sorry: chyba do jutra będzie się wietrzyć:sorry:

Cześć
Maraniko Justyna dzięki za odpowiedź a te jajka z orzechami ciekawe jeszcze nigdy nie jadłam muszę wypróbować i te grzaneczki z jajkami przepiórczymi pewnie fanie to wygląda a te jajka mają inny smak niż kurze??? A tak podpytuję Was bo ja mam też tam jakiś swój stały zestawik na ciepły i zimno ale co osoba to nowy pomysł.

witam!!!

jak po walentynkach?

mamy nowe telefony:-)w koncu jakis " na czasie"sobie wzielam, a nie przezytki, jak zawsze

Co do walentynek to mój ukochany jeszcze w pracy a ja z katarem walczę więc romantycznie to raczej nie będzie ;-)

A telefonik fajniutki

Witam się o poranku:-) z kubkiem kawy oczywiście na dobudzenie;-) Tuśka dziś rano marudna jak szlak:crazy: ale w sumie to co się dziwić po tygodniu leniuchowania w domu nagle mama jej robi pobudkę:sorry: wygląda na to, że szykują mi się poważne zmiany, ale nie potrafię jeszcze podjąć ostatecznej decyzji:sorry: a najgorsze to, że jeśli się zdecyduje to mogę zapomnieć o Władysławowie w tym roku:-( później na spokojnie na zamkniętym napiszę o co kaman;-)

"idę" na zamknięty

Hej

Myu bylismy juz na kólkach tzn dzieci, potem były frytki, później w domu lody............... My z J w tym czasie mielismy iśc na kręgle, ale zakupy były wazniejsze, bo chłop mi zagubił spodnie jak był w szkole.............. i w jecyhc portkach chodził:crazy: za to może w sopbote pójidzemy do kina, jak mama się zlituje zostac z dziecmi:baffled:

???? nic nie zrozumiałam.
Jak można zgubić spodnie w szkole????:rofl2: Wrócił bez??? i w czym chodził??Ty sprawdź co on w tej szkole robi???:-p;-);-)?

Kurcze ja też bym się najchętniej zdrzemnęła:baffled: kawa by się zdała ale o tej porze to byłby przesadyzm;-) za to tak pięknie nasmroliłam kapuchą w pensjonacie, ze dziwię się, że nikt mi jeszcze nic nie powiedział:sorry: chyba do jutra będzie się wietrzyć:sorry:

pij tą kawkę pij wieczór jeszcze długi

reklama

calego dotykowego bym nie wiela, ale ten wlasnie jest fajny, wygodny

czesc
byłam z Matim u lekarza z wynikami i zeby go przebadał bo gorączkuje i kaszle od soboty,.......wyniki ok ale że brzuszek boli to przepisał cos na pasożyty mam mu dac w 2 dawkach po 3ml dziś i za 2tygodnie.......kaszel i gorączka to wina przeziębienia a w przychodzni ludzi masa ,strasznie dużo u nas choruje ,mama słaba,bratanica tez chora,siostra D i jej córka też.........

zdrowka dla Matiego!
a wyniki kalu OK i dal na pasozyty?

Donus zgrabniutki ten telefonik. I wzieliscie w Playu?

tak

tak ale jakbym teraz kawkę walnęła to potem do 1-2 będę chodzić :baffled: a rano trzeba wstać no i jutro mamy bal karnawałowy w przedszkolku;-)

Natalka pewnie ucieszona? jakie am przebranie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry