reklama

Wrześniówkowe mamy

a gdzie Was wszystkie wywiało:eek: wpadłam na chwilkę i lecę gotować pierogi, które już pokleiłam;-) no i chałupe muszę ogarnąć, a nie chce mi się jak szlak:sorry: popołudniu jedziemy na decydującą rozmowę z tą babką od sklepu także trzymajcie kciuki:tak:

reklama
a gdzie Was wszystkie wywiało:eek: wpadłam na chwilkę i lecę gotować pierogi, które już pokleiłam;-) no i chałupe muszę ogarnąć, a nie chce mi się jak szlak:sorry: popołudniu jedziemy na decydującą rozmowę z tą babką od sklepu także trzymajcie kciuki:tak:

trzymamy kciuki i nie możemy pisać ;-)

Witam wszystkie panie a fakt że jest Was tu dzisiaj ogrom:tak:

witam ja nie pisze bo mam mały szpital w domu:-(Ola,Mateusz i D wszyscy leżą:sorry:byłam z dziecmi u lekarza i Mati ma antybiotyk,Ola niby narazie przeziembniona:sorry:
Aneta kciuki trzymamy :-)

Monia to zdrowka dla calej rodzinki!

Aneta, daj znac, co ustalisliscie!

witam!

alez dzis wieje, wytrzymac sie nie da!
pijemy z P na przemian kawke z goraca herbatka, az zapodalismy sobie alkohola na rozgrzanie

bylam podciac wlosy. nie chwaililam sie, ze w sobote umalowalam na rubin. juz mi jednak minal szal an ten kolor i jakos sie sobie nie podobam

dzis mamy z P 10rocznice bycia...

witam ja nie pisze bo mam mały szpital w domu:-(Ola,Mateusz i D wszyscy leżą:sorry:byłam z dziecmi u lekarza i Mati ma antybiotyk,Ola niby narazie przeziembniona:sorry:
Aneta kciuki trzymamy :-)

Monia zdróweczka życzę dla wszystkich Twoich kochanych no i dla Cibie mi jeszcze został katar paskudztwo

Monia to zdrowka dla calej rodzinki!

Aneta, daj znac, co ustalisliscie!

witam!

alez dzis wieje, wytrzymac sie nie da!
pijemy z P na przemian kawke z goraca herbatka, az zapodalismy sobie alkohola na rozgrzanie

bylam podciac wlosy. nie chwaililam sie, ze w sobote umalowalam na rubin. juz mi jednak minal szal an ten kolor i jakos sie sobie nie podobam

dzis mamy z P 10rocznice bycia...

Nowy image a Ty nic nie pisnęłaś ani słóweczka
Sto lat z okazji rocznicy "bycia" my też mamy w tym roku 10 -tą rocznicę ślubu

Aneta jak rozmowy?

Ostatnia edycja:
Monia zdrówka dla chorowitków:tak:
Donuś wszystkiego naj naj i koniecznie pokaż swoje nowe image;-):-)
Nuśka rozmowy udane, ale mam coraz więcej wątpliwości i nie chodzi tu o finanse:sorry: muszę się z tym przespać:baffled: a najgorsze to to, ze tak starałam się żeby nikt nie wiedział, ze wogóle rozważam taką możliwość zanim podejme ostateczną decyzje a już w Polanicy małej pipidówie zaczynają chodzić pogłoski:wściekła/y:

Witam i ja wieczorowa pora.

Jutro mają przywieżć materac a w piatek niby łóżko juz przyjdzie.......a dziś śpię z młodym, bo samej na dole nie usmiecha mi się spac...... J na drugiej zmianie i spi u rodzicow.

Donus to u nas tak wieje od ponad tygodnia a nawet dłużej ........... masakra. Wszystkiego naj............ my w tym roku mamy 12 rocznicę "poznania" i 9 ślubu

Monia zdrówka dla wszystkich

Aneta tak to jest w małej mieścinie............ a z czym musisz sie przespac? Co Ci nie daje spokoju???

Justa jak się czujesz??????

jstem ja ale tylko na sekund pięć;-) bo brykam spać, bo jutro do pracy;-)
Agulka muszę przespać się z tym jaką wizję widzę siebie na przyszłośc i czy to o czym myślimy jest faktycznie tym czym mogłabym się cieszyć:baffled: no i dotarło do mnie jak wiele czasu i wysiłku na to wszystko musiałabym poświęcić, a pytanie gdzie w tym wszystkim jest miejsce dla Natalki, dla mojego małżeństwa tak zwyczajneie czas dla nas, no i uświadomiłam sobie, że o drugim dziecku mogę zapomnieć:baffled: a przecież mam pracę całkiem nieźle płatną jak na obecne realia wiec rzucać wszystko poświęcić czas dla rozdiny i swoje zdrowie poto żeby mieć trochę więcej:baffled: sama nie wiem poprostu muszę się z tym przespać:baffled:

reklama
jstem ja ale tylko na sekund pięć;-) bo brykam spać, bo jutro do pracy;-)
Agulka muszę przespać się z tym jaką wizję widzę siebie na przyszłośc i czy to o czym myślimy jest faktycznie tym czym mogłabym się cieszyć:baffled: no i dotarło do mnie jak wiele czasu i wysiłku na to wszystko musiałabym poświęcić, a pytanie gdzie w tym wszystkim jest miejsce dla Natalki, dla mojego małżeństwa tak zwyczajneie czas dla nas, no i uświadomiłam sobie, że o drugim dziecku mogę zapomnieć:baffled: a przecież mam pracę całkiem nieźle płatną jak na obecne realia wiec rzucać wszystko poświęcić czas dla rozdiny i swoje zdrowie poto żeby mieć trochę więcej:baffled: sama nie wiem poprostu muszę się z tym przespać:baffled:

Aneta prawda jest taka............... jak się ma własna firme to sie nie ma czasu juz na nic więcej, wszystko schodzi na dalszy plan bo na pierwszym jest firma.................. śnisz o niej, myslisz o niej , zyjesz nią............... trzeba zadać sobie pytanie czy warto..................
i własnie z tych powodów nie chciałabym miec firmy............
Dwie firmy w jednej rodzinie?????????? Zastanów sie dobrze?
Juz prawie północ, więc nie czytaj tego co pisze, bo pewnie nie wiem co pisze:baffled:

Dobranoc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry