reklama

Wrześniówkowe mamy

Oczywiście królewna:sorry: żadnej innej opcji wogóle nie brała pod uwagę no i do tego różowa kieca:crazy: bo też żadna inna jej nie pasowała w wypozyczalni:no: odrazu poleciała do tej rówej bezy:sorry:

reklama
Donkat on nie miał kału badanego tylko mocz i krew...wszystko było ok no może ciut obniżone neurocyty ale stwierdził że da na pasorzyty to chyba bardziej tak profilaktycznie:baffled:bo tylko 2 dawki w odstępi 2 tygodniowym
za szybko się cieszyłam że ja już wydobrzałam bo teraz znów mi zimno i temp 38:eek:D też słaby własnie będziemy spędzac walentynki przy Gripeksie;-):-D
Ola jutro tez ma bal:-)będzie przebrana za Bellę z bajki Piękna i Bestia:-)

Oj Ola obudziła się dziś z temp 38,3 ale dałam jej Nurofen i posłałam do przedszkola bo Bal i ona nie przyjmowała opcji że miała by zostac w domu:no:powiedziałam pani co i jak i jak by źle się czuła to będzie dzwonic:tak:

Monia bo to tak zawsze na złość:wściekła/y: ale może to tylko z emocji przed balem:sorry2: a wogóle to witam na chwilkę bo piję kawkę i idę do przedszkolka zobaczyć jak sie dzieciaczki bawią:-)

Monia bo to tak zawsze na złość:wściekła/y: ale może to tylko z emocji przed balem:sorry2: a wogóle to witam na chwilkę bo piję kawkę i idę do przedszkolka zobaczyć jak sie dzieciaczki bawią:-)
no myśle że to nie z emocji bo u nas jak widac panuje jakis wirus:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u was tak idzie wejśc zobaczyc jak dzieciaczki się bawią? u nas dzieci ślicznie wyglądali co jedno to piękniejsze:-)tylko jeden chłopczyk z Oli grupy nie był wcale przebrany i tak jakoś szkoda mi się go zrobiło:-(
umawiałam się z mamą że w środę do niej przyjadę bo dawno u niej nie byłam no i musiałam to odmówic ............

Dzień dobnry

Nuśka J spał w internacie, miał imprezę:cool2: i drugich spodni co miał na zmaine poprostu nie wziął:huh:..................... ale znalazły się i sa do odebrania:confused:

Monia zdrówka dla Was...........

Aneta i Monia potem fotki z balu prosimy

U nas pieknie, słonecznie i nadal -12 na termometrze

witam

slonko , mroz, a mnie glowa od rana boli

czekam az P mi zwolni samochod i jade do miasta

Julitka spala cala noc na pietrowym lozku. juz sie oswoila. teraz by nic innego nie robial, tylko wchodzila na nie i schodzila

Monia, jak Ola? i Ty tez, oczywiscie

Aneta, Monia,
udanego balu dla dam

witam

slonko , mroz, a mnie glowa od rana boli

czekam az P mi zwolni samochod i jade do miasta

Julitka spala cala noc na pietrowym lozku. juz sie oswoila. teraz by nic innego nie robial, tylko wchodzila na nie i schodzila

Monia, jak Ola? i Ty tez, oczywiscie

Aneta, Monia,
udanego balu dla dam

a fotki łózka?????

No własnie Donuś fotki łóżka muszą byc:-p
ja już powoli mam w domu mały szpital Ola i Mati temp powyżej 38 ,D nie wiem bo jeszcze nie wrócił z pracy ale z tego co mówił ok południa przez tel to tez słaby ja jak narazie się trzymam.............

reklama
Oj Monia to nie dobrze:no: zdrówka dla chorowitków życzę:tak: bal bardzo udany:tak: tylko moje dziecko po ok 20 minutach doszło do wniosku, ze ono chce do swojej sali do zabawek, poryczało się i tyle z jej zabawy:confused::sorry: ale podobnie miało ok 30% dzieci;-) trochę się jeszcze później pobawiła, ale lepiej się czuła na korytarzu:szok::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry