justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Szaro buro? u nas od wczoraj snieg sypie,a juz wiosna pachnialo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale zadowolona jestem bo wreszcie stanęło na tym, ze ostatecznie pozbywamy się problematycznej Tereski
i nawet już jest chętna na jej miejsce ale jeszcze do końca miesiąca zobowiązałyśmy się, ze sprzątamy same
no cóż coś za coś;-)
może będę kiedyś żałować ale przyznam, ze jednak zrobiłam ufff że zostaje wszystko po staremu

Asia raz na mc kupujesz transfer i co tydzień nasz do wykorzystania 3000mb jak nie wykorzystasz to przepadaja a na nastepny znów dostajesz tyle. Ściągasz od kogo chcesz i co chcesz, ale tygodniowo te ściganie musi sie w tym limicie zmieścić, jeśli skończy Ci się "tygodniówka" może dokupićdziewczynki mam pytanko o co chodzi w Chomiku :/ moge pobierac od innych pliki tak?? ale zeby je odtworzyc to musze wysłac smsa by miec zwiekszony transfer?? kurcze gubie sie tam(((
sorki ze tak ni z gruszki ni z pietruszki
witam!!!
wczoraj mielsimy niespodziewanych gosci, t zn zapowiedzieli sie rano. maialm przez to caly dzien pelne rece rooty, bo szykowalam dom i jedzonko. ale bylo milutko, nie widzielsimy sie z rok!:-)
dzis czekamy an Ale, a jutro maja przybyc moje koelzanki. ale mamy gosciowy czas
Anetko, ja bylam za tym, aby zarzykowac, ale skoro Wam ulzylo, to najwazniejsze
u nas tez zimno, -7 ale slonko ladnie swieci
Monia, jak u Was ze zdrowkiem?
Agus, teraz, jak sie rzadziej widzicie z rodzicami, to az milo tak pobyc co jakis czas razem:-)
Rowniez zycze milej niedzieli