reklama

Wrześniówkowe mamy

na chwile obecna, to mamy takie zakupy jak akumulatory, kola itp itd....
a poza tym, to P nie chce miec laptopwa, bo w sumie, to nie mialby za bardzo kiedy z niego korzystac. on malo stoi, a czesto gadamy wlasnie jak jedzie (policjanci nie czytaja?;-))

reklama
jaki macie fundusz emerytalny chodzi mi o ten 2 filar? bo my z D jesteśmy w Ing i już 2 raz dzwoniła do mnie babka z AEGON OFE i proponuje mi zmianę i mam do srody się zastanowic :sorry2::sorry2:

Cos mi znana nazwa tego antybiotyku Oli,ale nie moge go nigdzie przykleic. Jesli chodzi i 2 filar to jak dla mnie to wsjo ryba,a oni namawiaja,bo za nowa upodpisana ummwe dostaja kase,a przekonywanie,ze ich fundusz jest na 1,czy 2 miejscu to taki pic na wode,bo za 2 miesiace juz moga byc na 10 miejscu. Moim zdaniem nie warto zmieniac

Monia ja tez mam ING i tez nie wydaje mi sie zeby zmiana przyniosla jakies korzysci.Zdrowka dla Olenki !

Przetestowalam probke perfum Womanity Thierrego Muglera i musze je miec!!!!!Moze nie dzisiaj ,nie jutro ale kiedys je kupie.

jaki macie fundusz emerytalny chodzi mi o ten 2 filar? bo my z D jesteśmy w Ing i już 2 raz dzwoniła do mnie babka z AEGON OFE i proponuje mi zmianę i mam do srody się zastanowic :sorry2::sorry2:
JA TEŻ JESTEM w ING
Co do antybiotyku znam bo często w ciąży go brałam tak tak w ciąży taki mus

Cos mi znana nazwa tego antybiotyku Oli,ale nie moge go nigdzie przykleic. Jesli chodzi i 2 filar to jak dla mnie to wsjo ryba,a oni namawiaja,bo za nowa upodpisana ummwe dostaja kase,a przekonywanie,ze ich fundusz jest na 1,czy 2 miejscu to taki pic na wode,bo za 2 miesiace juz moga byc na 10 miejscu. Moim zdaniem nie warto zmieniac

Podpisuję się pod tym rękami i nogami;-)

Monia ja tez mam ING i tez nie wydaje mi sie zeby zmiana przyniosla jakies korzysci.Zdrowka dla Olenki !

Przetestowalam probke perfum Womanity Thierrego Muglera i musze je miec!!!!!Moze nie dzisiaj ,nie jutro ale kiedys je kupie.

też miałam próbkę i fakt jest taki inny ma coś w sobie podoba mi się ale on jest taki troszkę "ciężki" ale zarazem inny niż wszystkie no i ta cena:rofl2: ale dla mnie najukochańszy jest ALIEN Thierry Mugler ale niestety mam już końcóweczkę

Donkat
jak P wyjeżdża to na ile dni???? Co ile jest w domu?

P zazwyczaj jedzie na 5dni a weekendy w domu.
teraz zobaczymy, jakie bedzie mial trasy, czy w okolicach domu, bo zaczal dzis jezdzic dla nowej firmy

obzarlam sie salatki. co prawda bylo to juz jakies 2godz temu, ale ciezko mi w bebechu nadal...

NuŚka;6711819 też miałam próbkę i fakt jest taki inny ma coś w sobie podoba mi się ale on jest taki troszkę "ciężki" ale zarazem inny niż wszystkie no i ta cena:rofl2: ale dla mnie najukochańszy jest [B pisze:
ALIEN[/B] Thierry Mugler ale niestety mam już końcóweczkę

Prawde mowiac nie znam Alien i do tej pory nie testowalam nic thierrego.Womanity na poczatku troche mnie zrazil ale po godzinie wiedzialam ze musze go miec.Maz tez powiedzial ze dzisiaj ladnie pachne:-)

Ja pierwsza:szok:
Deszczowej pogody ciag dalszy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale nie ma zmiluj niech leje a my wychodzimy.Dobrze ze jest w miare cieplo.
Zajrzalam do mojego chomika a tam 9527 punktow!I co ja z tym zrobie;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry