gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
My juz po spacerze.Nachodzilam sie dzisiaj za zaslonami i nic nie wybralam,moze wroce jeszcze do tematu w sobote bo cos ciezko u mnie z wyborem ostatnio.Ale za to kupilam sobie krem:-)
A mama.... coz tak naprawde to nie wiem bo nie widzialysmy sie od zeszlej wiosny a przez telefon to trudno cos wywnioskowac.Romawiamy srednio 2 razy na tydzien i z tych rozmow wiem ze mama trzyma sie dobrze.Juz wkrotce sie zobaczymy bo mama przyjezdza do nas.
Nuska wachalam dzisiaj Alien i ....sa piekne i jaaakieee trwaaaaaaaale.Wpisuje je na liste zyczen:-)Womanity musza poczekac
Monia nie jestes zadowolona z fryzurki?
Zaszalejesz ze sciaganiem!! Gabids pakuj manatki i na ferie do mamy przylatujcie. U nas snieg, -14stopni i slonko. A jak Twoja mama sie trzyma? Zebrala sie jakos?
No wlasnie teraz ciezko by bylo wydawac na bilety jak remont w domu.Ale bardzo bym chciala!!!!!Dzień dobry
Justyna Gabids pewnie by się wybrała do mamy gdyby nie remont a właśnie Gabids jak tam mama sobie radzi???
.
A mama.... coz tak naprawde to nie wiem bo nie widzialysmy sie od zeszlej wiosny a przez telefon to trudno cos wywnioskowac.Romawiamy srednio 2 razy na tydzien i z tych rozmow wiem ze mama trzyma sie dobrze.Juz wkrotce sie zobaczymy bo mama przyjezdza do nas.
Nuska wachalam dzisiaj Alien i ....sa piekne i jaaakieee trwaaaaaaaale.Wpisuje je na liste zyczen:-)Womanity musza poczekac

Monia nie jestes zadowolona z fryzurki?

raz miała zapalenie płuc to było wtedy jak jej astma miała swoje początki a tak ogólnie to ona dużo nie choruje jak coś to jakiś wirus tak jak teraz albo zwykłe przeziębienie......