reklama

Wrześniówkowe mamy

Donuś ja za kawkę podziękuję bo już 2 wypiłam, ale jakąś herbatkę z cytrynką poproszę;-) gmeram po allegro za tym lapkiem dla Tuśki i na nic nie potrafię się zdecydować:sorry:
Gabids a o czym chcesz rozmawiać z ksiedzem?

reklama
no własnie widzę, że wcale nie są takie drogie jak myślałam, także rozważam też własnie te tańsze najwyżej jak młodej kaska zostanie to będzie zbierała na coś innego:tak: bo, ze napewno będzie chciała na coś zbierać to więcej niż pewne;-) ciekawe tylko co wymysli:-)

Donuś ja za kawkę podziękuję bo już 2 wypiłam, ale jakąś herbatkę z cytrynką poproszę;-) gmeram po allegro za tym lapkiem dla Tuśki i na nic nie potrafię się zdecydować:sorry:
Gabids a o czym chcesz rozmawiać z ksiedzem?
Angelina jest jeszcze nie ochrzczona ale to nie z naszej winy.Chrzestnym ma byc brat meza a on mieszka w ameryce i ma prace na zlecenia wiec trudno mu bylo sie wybrac.Ale jest juz zaklepane,bilety kupione.Chrzciny w koncu beda.
A uroczystosc chcialam zrobic w sobote bo chrzestna moze przyleciec na wekend tylko a chcemy zeby w pelni skorzystala z przyjecia;-)Wiec o tym chcialam z ksiedzem pogadac.Az mnie wzdryga na sama mysl bo wiem ze on taki typowy klecha jest...
A jesli chodzi o laptopy to fajne sa z Vtech.

ja jestem happy, bo kolezanka mojej siostry ma niedlugo rodzic coreczke. zaproponowalam jej wiec ubranka po Julitce. ona sie zachwycila i powiedziala, zebym teraz odkladala wszelkie ciuszki, z ktorych niunia wyrasta dla niej. nie musze wiec wystawiac an Allegro:-)

U nas trafionym prezentem na 3 urodzinki byl aparat KidiZoom Vtech na gwiazdora dokupilismy jej kamere z tej samej serii.Praktycznie ciagle ma przy sobie i nagrywa albo pstryka.A laptop u nas nie zdal egzaminu.Woli nasze dorosle.

reklama
Witam i ja.

Napisze ogólnikowo, cieszę sie z sukcesów wszystkich dzieci.

U nas o 8:30 było -22, więc J dołozył do pieca i teraz w domu jest +27:szok:

Zupa zrobiona, musze jeszcze ogarnac chate mopem , bo po tańcach koleązknka Mai i jej mama przychodza na kafkę

Czekamy na kuriera, bo wczoraj był w miescie, ale nie mógł znaleść nas i łózko wróciło na bazę do piły................ jakis młokos..... a dzwonic nie maja obowiązku wiec bedzie jeździł dwa razy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry