Dzień dobry :-) tak tak dzisiaj jeszcze dobry bo od jutra juz do pracy :-(
Widzę żeście się dzisiaj rozgadały
Carioco super wieści ze Stasiem extra no i naprawdę świetna z Ciebie mama że tak w porę wszystko wychwytujesz i zauważasz no i najważniejsze ze Stasiek tak świetnie sobie radzi .
Co do stanów przeziębieniowych my zaczynamy od zestawu Snosvit, vit C , i na kaszel syrop prawoślazowy bezpieczny i bardzo dobry przy drobnych infekcjach. A jak goraczka to to samo co wszyscy jakiś paracetamol albo coś na ibuprofenie.
Aneta my mamy laptopa dziecinnego ale leży na szafie w ogóle go nie interesuje za to mój laptop jak najbardziej to chętnie ale z Tuśką może być inaczej widziałam jak ona pięknie układa puzzle a np Igor nie lubi. Więc każde dziecko jest inne moze ona akurat będzie korzystać.
edit: takiego
laptop
Luandzia widzę że dziewczyny już zaplanowały przyszłość :-) ale chociaż mają jakieś ambitne plany.
No i najważniejsze gratuluję takiej zdolnej córci naprawdę jestem pod wrażeniem Zuzi, ona na początku na pewno będzie się nudzić w szkole bo ona ma już dużą wiedzę i zaczyna czytać . Oj Helanka będzie miała wysoką poprzeczkę jak ma taką zdolną siostrę .
Gabids powodzenia w rozmowach z księdzem.
Agulka czekamy razem z tobą na to łoże a właściwie na zdjęcia z sypialni ;-)Co do przedszkola to super ten układ z ceną za dwoje. A co do normalnej ceny to u nas podobnie
Donkat zdrówka dla męża i udanych ploteczek z koleżanką
My idziemy na spacerek wymrozić buziaczki