reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się wreszcie i ja:-) zapracowana ostatnio jestem i czasu brak na BB:zawstydzona/y: dziś wreszcie mam wolny dzień ale za to muszę chatę doprowadzić do porządku bo normalnie masakra:szok: a najgorsze, że Aga dziś ostatni dzień przed urlopem w pracy i teraz co drugi dzień dyżur i wrazie potrzeby w wolny dzień sprzątanie:sorry: ręce to już mam tak zdziarane przez chemię, ze nie wiem jak je doprowadzę do porządku jak to wszystko się wreszcie unormuje:sorry:
Nuśka napewno powrót do pracy i rozstanie z młodym nie będzie niczym przyjemnym:-(

reklama
Dzień dobry

Justyna Gabids pewnie by się wybrała do mamy gdyby nie remont a właśnie Gabids jak tam mama sobie radzi???

Justyna tak sobie myślę że chyba tyko nasze maluchy jeszcze nie chodzą do przedszkola prawda? A nie chyba jeszcze Mati Moni . Tak wspominam bo w marcu składa się wnioski o przyjęcie do przedszkola na wrzesień bynajmniej u nas tak jest i co macie juz coś na oku? Bo u Nas coś kiepsko z przedszkolami tzn są ale prywatne a to koszt ok 700-800 zł .

Witam się wreszcie i ja:-) zapracowana ostatnio jestem i czasu brak na BB:zawstydzona/y: dziś wreszcie mam wolny dzień ale za to muszę chatę doprowadzić do porządku bo normalnie masakra:szok: a najgorsze, że Aga dziś ostatni dzień przed urlopem w pracy i teraz co drugi dzień dyżur i wrazie potrzeby w wolny dzień sprzątanie:sorry: ręce to już mam tak zdziarane przez chemię, ze nie wiem jak je doprowadzę do porządku jak to wszystko się wreszcie unormuje:sorry:
Nuśka napewno powrót do pracy i rozstanie z młodym nie będzie niczym przyjemnym:-(

o tak jakoś mi już dzisiaj smutno a tak mi dobrze z nim bardzo lubię te nasze poranne leżenie w łóżku :-) i spacerki ................

A do rąk polecam Neutrogena

Garnier tez ma dobre kremy do rak. Jak pracowalam w cukierni to ratowaly mi rece,bo wilgotne wkladalo sie do chlodziarek i bardzo pekala skora.

Ja zloze do 2, 1 w Trzemesznie, niedaleko gdzie bedziemy mieszkali i do Mogilna, tam gdzie ja chodzilam, najblizej mojej mamy. Zobaczymy...

Witam

My po spacerku, bylysmy na góre na sankach......... teraz jest -9, ale znosnie, rano jak wstalismy -20, a o 4 nad ranem -21
My zapisalismy młodego do nowego przerdszkola, przy szkole Mai i mam nadzieję że go tam przyjmą, choć z miejscami kiepsko

monia jak dzis Ola?????

hej hej a co tu tak pusto

U nas też kiepsko z miejscami a i żeby w ogóle brali dziecko pod uwagę musi dwoje rodziców pracować

Aga a ile teraz płacisz za przedszkole?

Asiek widzę Cię ? Co tam u Was ? Kiedy do pracy wracasz? Właśnie widziałam że Lenka ma już 5 m-cy kiedy to zleciało szok a wydaje mi się ze przed chwilą pisałaś że jesteś w ciąży.

Korzystając z okazji, że dzieci z tatusia zrobiły sobie konia wpadłam na chwilkę.

Nuska teraz mam cichy układ z dyrektorka i czy dzieci chodza czy nie płacę 400zł za oboje ( czesne i wyżywienie), a jak młody zmieni przedszkole to za jednego bedziemy około 450zł płacili.

reklama
witam cały dzień nie miałam dostępu do kompa bo D rozkręcał czyścił i sprawdzał.....
byłam u fryzjera się obciąc fryzurka taka sobie......
Ola już dzis lepiej leki zaczynaja działac..........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry