reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Nuśka witaj! szczerze to nie pamiętam:sorry: a w tym roku dostaliśmy już bez tej rubryki, widocznie poznali już zdolności i umiejętności mojego dziecka:-D ale możesz tam wpisać czy potrafi samodzielnie się ubrać, zjeść, korzystać z toalety itp a co do zainteresowań to czy np lubi rysować, słuchać bajek, tańczyć itp itd Na tym poziomie trudno wpisać, że dziecko interesuje się literaturą bliskowschodnią i Mozartem;-):-D:rofl2:

Właśnie o to mi chodziło więc myslimy tak samo
dzieki

Nie ma za co:-) i jak już tu jesteś to Ci powiem, ze zdecydowaliśmy się na ten apartament i dziś dzwonię rezerwować także nocleg macie zapewniony;-)

witam oczywiscie z kawką;-)
Nuśka u nas nie ma takiej rubryki w karcie zgłoszeniowej:no:ja dzis zapisałam mlodego do przedszkola trzymac kciuki zeby sie dostal:-);-)

Witam.

Adasko obudził się z płaczem, kaszlał jak gruźlik, nie mógł przełykac sliny i sie darł w niebogłosy. Młoda zawieźliśmy do przedszkola a my do przychodni............... wirusówka tak powiedział lekarz, do piatku jak się nie poprawi mamy przyjsc.
Jak tu nie ma byc dziecko chore jak inne przychodza z goraczką a matka zapytana przez Pania odpowiada, że nad rnem jej dziecko miło gorączkę i dałe jej nurofen, zbiło więc posłała do przedszkola, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nuska Aneta dokładnie opisała co trzeba w tej rubryce napisac:tak:

U nas też piknie na dworze, okna na mnie patrza i błagaja, ale ja jestem nieugieta, hihihihi

Kupiłam sobie w Tesco porządną deske do prasowania............. w końcu;-)

Witam,
Ale mam lenia dzisiaj.Nic mi sie nie chce a chalupa zarasta.
Za godzine po niunke do przedszkola a pozniej chyba walne w kimono.Jak nigdy w dzien.

Witam,
Ale mam lenia dzisiaj.Nic mi sie nie chce a chalupa zarasta.
Za godzine po niunke do przedszkola a pozniej chyba walne w kimono.Jak nigdy w dzien.

oj Gabits czasami i trzeba w dzień labe sobie zrobić, np ja wczoraj najadłam się fasolki po bretońku i ładnie połozyłam sie i usnęłam na godzinke:-D

Aneta pokaż ten apartament gdzie się wybieracie do Władka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry