Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agulka jak teraz Adasiowe gardziolko? Moje dzieciaki tez chrychaja ale bez goraczki wiec posylam do szkoly.Fabek wczoraj wymiotowal od kaszlu oby go w szkole nie zlapalo bo nie ma syropu pod reka.
od czasu do czasu kaszlnie, juz przełyka, psikam mu i syropki pije.
Lekarz zabronił mi wogóle kidykolwiek podawać syrop prawoslazowy, pwoeidziała, że on nasila kaszel czy to suchy czy mokry, że ten lek to o kant d..y obić
nam zawsze pani doktor go poleca
i muszę przyznać, że Tuśce zawsze ładnie pomaga
kurde a nam zawsze ten syrop przepisuje.....od czasu do czasu kaszlnie, juz przełyka, psikam mu i syropki pije.
Lekarz zabronił mi wogóle kidykolwiek podawać syrop prawoslazowy, pwoeidziała, że on nasila kaszel czy to suchy czy mokry, że ten lek to o kant d..y obić
Donkat a skąd wiesz że Julitka już przyjęta? od razu wam mówią? u nas też juz są zapisy więc jutro moze Mateusza zapiszę ale czy się dostanie to dopiero w maju albo w czerwcu będę wiedziec...........a z tym lodowiskiem super fajnie że Julitka sobie radziła podobało jej się?
witam oczywiscie z kawką;-)
Nuśka u nas nie ma takiej rubryki w karcie zgłoszeniowejja dzis zapisałam mlodego do przedszkola trzymac kciuki zeby sie dostal:-);-)
Witam.
Adasko obudził się z płaczem, kaszlał jak gruźlik, nie mógł przełykac sliny i sie darł w niebogłosy. Młoda zawieźliśmy do przedszkola a my do przychodni............... wirusówka tak powiedział lekarz, do piatku jak się nie poprawi mamy przyjsc.
Kupiłam sobie w Tesco porządną deske do prasowania............. w końcu;-)