Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agulka jak teraz Adasiowe gardziolko? Moje dzieciaki tez chrychaja ale bez goraczki wiec posylam do szkoly.Fabek wczoraj wymiotowal od kaszlu oby go w szkole nie zlapalo bo nie ma syropu pod reka.
od czasu do czasu kaszlnie, juz przełyka, psikam mu i syropki pije.
Lekarz zabronił mi wogóle kidykolwiek podawać syrop prawoslazowy, pwoeidziała, że on nasila kaszel czy to suchy czy mokry, że ten lek to o kant d..y obić
nam zawsze pani doktor go poleca
i muszę przyznać, że Tuśce zawsze ładnie pomaga
kurde a nam zawsze ten syrop przepisuje.....od czasu do czasu kaszlnie, juz przełyka, psikam mu i syropki pije.
Lekarz zabronił mi wogóle kidykolwiek podawać syrop prawoslazowy, pwoeidziała, że on nasila kaszel czy to suchy czy mokry, że ten lek to o kant d..y obić
Donkat a skąd wiesz że Julitka już przyjęta? od razu wam mówią? u nas też juz są zapisy więc jutro moze Mateusza zapiszę ale czy się dostanie to dopiero w maju albo w czerwcu będę wiedziec...........a z tym lodowiskiem super fajnie że Julitka sobie radziła podobało jej się?
witam oczywiscie z kawką;-)
Nuśka u nas nie ma takiej rubryki w karcie zgłoszeniowejja dzis zapisałam mlodego do przedszkola trzymac kciuki zeby sie dostal:-);-)
Witam.
Adasko obudził się z płaczem, kaszlał jak gruźlik, nie mógł przełykac sliny i sie darł w niebogłosy. Młoda zawieźliśmy do przedszkola a my do przychodni............... wirusówka tak powiedział lekarz, do piatku jak się nie poprawi mamy przyjsc.
Kupiłam sobie w Tesco porządną deske do prasowania............. w końcu;-)