Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. 3,5 roku a juz dla faceta sie stroi
No widzisz jaka kokietka z JulitkiMonia, witaj!
sluchalam Zalewskiego dzis i mowil, z eejdnka do wiosny jeszcze daleko:-(
ale slonko wspaniale. chyba pranie wstawie, ladnie przeschnie
mysle, ze moze jutro niunki nie puszcze do przedszkola, tylko pojedizmey na caly dzien do miasta. ja mam kilka spraw, chce ja wziac do fryzjerki, moz ena lodowisko. zalatwilabym wszystko za jednym zamachem bez jezdzenia w kolko.
niuni tekst, jak ejchalysmy do przedszkola: jak sobie obetne wloski u pani fryzjerki, to Franio w przedszkolu zauwazy, powie, ze ladnie i tez bedzie takie chcial. 3,5 roku a juz dla faceta sie stroi
![]()

ja nie mam jednoznacznego zdania an ten temat.
uwazam, ze w rodzinie, gdzie rodzice nie dbaja o rozwoj dziecka (chyba wiecie, kogo mam na mysli z mojego bliskiego otoczenia?), tylko to dziecko walesa sie caly dzien pomiedzy komputerem, tv a grami w komorce, to poslanie wczesniej do szkoly jets wskazane. przynajmniej ktos sie tym dzieckiem zajmie i pomoze mu tow rozwoju.
jesli uwazasz, ze Ola jest jeszcze za dziecinna i sama nie chce isc do szkoly, to w sumie nie ma sie nad czym zastanawiac
ja do konca nie wiem, co bym zrobila. mysle, ze poczatki w szkole to jendak nadal zabawa, a jesli anuka, to tez przez zabawe. program teraz ejst tak malo zaawansowany, ze spokojnie dzieci zdaza sie pouczyc i pobawic

nooo pogoda to podstawa! My jednak trzymamy kciuki na corcieja tam mysle, ze to bedzie malutki jednak...
No wlasnie cos nie chce wyjsc. Ale sie nie dziwie. Pogoda do dupy.
wie, wie, w zasadzie to bylo ustalone za moimi plecami, tzn. ja wiedzialam,bo najpierw Lucyna pytala mnie,czy chce i czy, S wogole mnie posci, apozniej ja bylam w szpitalu i jakos tak sie potoczylo za moimi plecami i nawet zla bylam,bo ochota mi przeszla, a za 80zl to bym nowa super torebke miala,ale co tam... Zaproszenie juz jest,a S bedzie naszym kierowcaJustka, S wie? i zgadza sie???? oj, goraca noc przed Toba-nalezy Ci sie