reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam :)
Monia - trzymam kciuki!
Agulka - zdróka dla Adasia! Psikasz mu tantum?
O syropie prawoślazowym 1 słyszę ale i tak prawie nie daje więc nie ma problemu :-)

Witam,
Ale mam lenia dzisiaj.Nic mi sie nie chce a chalupa zarasta.
Za godzine po niunke do przedszkola a pozniej chyba walne w kimono.Jak nigdy w dzien.

dobra drzemka nie jest zła ;) A czy Ty testowałąś w końcu? bo nie doczytałam?

U mnie okna błagają na kolanach - szczególnie gdy słońce świeci, na razie staram sie nie słuchać ;-) I w ogóle cały dom w opłakanym stanie. muszę zebrać siły i ruszyć do boju - ale tak mi się nieeee chceeee!

No to musi byc cos w powietrzu ze nikomu nic sie nie chce.Biedne te nasze domy,okna....ale wyrodne jestesmy:-p
No i w koncu sie zdrzemnelam bo niuka tez wrocila zmeczona,zjadla i poszla do swojego lozia:szok:a to zupelnie do niej nie pasuje.Wlasnie wstalam a ona jeszcze spi.
Asia nie testowalam bo jak pisalam nie czulam ze to ciaza.Teraz jestem pewna na 100% bo w niedziele dostalam@.

mozna wpsiac, czy dziecko sie interesuje zwieratkami, samochodami, kosmosem itp itd
W sumie tak ale to tak dziwnie brzmi wszystko bo przecież jak się ma 3 -latka to wszystko jest ciekawe i właściwie wszystko go interesuje ale spokojnie poradziłam sobie zgłoszenie oddane teraz tylko trzymajcie kciuki żeby się młody dostał

od czasu do czasu kaszlnie, juz przełyka, psikam mu i syropki pije.

Lekarz zabronił mi wogóle kidykolwiek podawać syrop prawoslazowy, pwoeidziała, że on nasila kaszel czy to suchy czy mokry, że ten lek to o kant d..y obić

No to jestem w szoku:szok: nam zawsze pani doktor go poleca:tak: i muszę przyznać, że Tuśce zawsze ładnie pomaga:baffled:

kurde a nam zawsze ten syrop przepisuje.....

Agulka
faktycznie dziwne bo ja podobnie jak koleżanki podaję młodemu ten syrop i nasza pani pediatra zawsze go poleca bo on właśnie ponoć jest bezpieczny i taki "lekki" ale widocznie co lekarz to opinia i bądź tu rodzicu mądry.

reklama
witam!!

alez mam planow na dzis!
ciekawe czy uda sie je zrealizowac?

dzis tlusty czwartek?
paczki na onecie az bija po oczach. a ja nieswiadomie jem faworki jeszcze z niedzieli, bo ostatnio tesciowa z babcia wziely sie za pieczenie i nas rozpieszczaja. paczki maja piec w sobote, zeby P mial swieze

Hotel Nest - Gniezno idziemy ze szwagierka i kuzynka:szok:

Justka, S wie? i zgadza sie???? oj, goraca noc przed Toba-nalezy Ci sie

Tez bym sobie na to poszla, ale pewnie by sie dziwnie na mnie teraz patrzyli :)

z emocji fasolka by migiem wyskoczyla;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry