reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka szkoda Mai i Adasia też. Neistety - u mnie też jak jedno chore to w domu siedzimy wszyscy :-( Zdrówka!

Donkat - ale super! zazdroszczę bardzo, mam nadzieję że i mnie a parę lat coś się fajnego trafi :tak:

Majandra - nie mam pojęcia czy się da, to zależy od spodenek pewnie...

Anetasa - chyba takie podejście jak Twoje jest najlepsze - Szymek na tym skorzysta, a Ty na siłę i tak nie możesz pomóc jak siostra nie chce, to po co masz się denerwować :)

Ciekawe czy my będziemy mieli dwa samochody?
A wiecie że od soboty mamy wylewki ładne na dole? I ocieplają nam dom! :-) I robią ściany wewnętrzne :-D
Jeszcze odwierty i wykończenie podłóg i łazienek i kuchni, do tego kaloryfery i będziemy na swoim :-D

Ja już lepsza - żołądek chyba był winien porannej zniżki. Wczoraj byliśmy na małęj imprezce rodzinnej i miszmasz jedzeniowy sobie zapodałąm...

reklama
Donkat, gratuluję! Fantastyczne wieści. Nie ma to jak państwowa posada :-):tak:

nie napalam sie na posade. wiem, ze w UG bez znajomosci nie dostanie sie pracy, a stazystow lubia, bo maja tania sile robocza, ale nic ponadto.
jednak 3m-ce pojscia do ludzi, nabieranai ajkiegos doswiadczenia i jakichstam pieniedzy to dla mnie fajan sprawa

...

A wiecie że od soboty mamy wylewki ładne na dole? I ocieplają nam dom! :-) I robią ściany wewnętrzne :-D
Jeszcze odwierty i wykończenie podłóg i łazienek i kuchni, do tego kaloryfery i będziemy na swoim :-D
.

czyli blizej, niz dlaej. super1 ana kiedy planujecie wprowadzke?

Donus nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę z roboty i że w końcu coś zaczyna u Was sie zmieniac na lepsze

dziekuje:-)
oby sie zmienialo:tak:

Na spokojnie planujemy przeprowadzić się w czerwcu/lipcu. Ale od połowy kwietnia mam nadzieję pomieszkiwać w kontrolowanej prowizorce :tak: czyli bez wykończonych na dole podłóg, wykafelkowanych łazienek i urządzonej w pełni kuchni.

Donus gratulacje!
Majandra jesli jest to taka szeroka guma wszyta w pasek, poprezszywana to musisz wypruc pasek od spodni i rozpruc wszytsko, tak zeby ta gume wyjac i wszyc nowa

Na spokojnie planujemy przeprowadzić się w czerwcu/lipcu. Ale od połowy kwietnia mam nadzieję pomieszkiwać w kontrolowanej prowizorce :tak: czyli bez wykończonych na dole podłóg, wykafelkowanych łazienek i urządzonej w pełni kuchni.

fajne okreslenie
a jak chlopcy beda chodzili do przedszkola?

Donuś super wieści:-) nawet nie wiesz jak się cieszę:tak:

Donus gratulacje!

dziekuje:-)

Majandra jesli jest to taka szeroka guma wszyta w pasek, poprezszywana to musisz wypruc pasek od spodni i rozpruc wszytsko, tak zeby ta gume wyjac i wszyc nowa
Nie, wydaje mi się, że ta guma jest tylko na środku przeszyta, spodenki są takie jakby dresowe i jakbym np. przecięła tylko w tym miejscu, gdzie jest to przeszycie, to chyba bym ją usunęła bez szwanku dla spodni. Tylko, że ja nie chcę wstawiać nowej, bo one są na prawdę wąskie. A i ta guma nie jest po całości, tylko z tyłu i doczepione są do niej sznurki.

To zrób luz na sznurkach i nie ruszaj w ogóle. Efekt bedzie taki sam jak bez gumy w ogóle.

Donkat - chłopcy do końca roku jeszcze będą chodzić tutaj (dlatego bedziemy tylko pomieszkiwać), a od września tam, tylko gdzie tam to jeszcze nie wiem :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry