reklama

Wrześniówkowe mamy

Asia, no, wiesz, masz 3 dzieci: masz prawo czuć się zmęczona.

Justyna, jak ja bym chętnie do 10 pospała. Ale nie dane mi: Maciuś przed 6 często wstaje.

reklama
Justyna ja go nie odwoziłam tylko ona po niego przyjechała;-) specjalnie nie można było nazwać tego rozmową tylko raczej wymianą zdań konieczną no bo przecież nie mogłyśmy się wogóle do siebie nie odezwać:sorry: dziś coś tam kliknęła na gg więc jakiś postęp jest, a co na ich froncie to nie wiem:no: nie wypytuje mamy, a i powiem Ci szczerze, że po tej ostatniej akcji nawet nie chce wiedzieć i wogóle mnie to nie interesuje:no: bo szkoda moich nerwów:sorry: dla mnie najważniejsze jest to żeby mieć dobry kontakt z Szymkiem i o to będę zawsze zabiegać, a całą reszte mam w du***

Czesc i ja

Wywalilam cala moja szafe na podloge zeby posortowac i poukladac ubrania i teraz mi sie nie chce tego dokonczyc:confused2:
Asia nie zaluj sobie odpoczynku.Zakop sie w koldre razem z Dominisia i przytnij komara.I magnez polecam z VitB6 pomaga na zmeczenie ale nie odrazu oczywiscie.Ja juz czuje efekt a biore 2 tydz

Pozatym u nas weekend kaszlowo u dzieci a niunia dodatkowo miala zapalenie spojowek od piatku i oczy czerwone i posklejane. Jakos udalo sie to wyleczyc paracetamolem i juz wczoraj wieczorem oczka byly zdrowe.Dzisiaj poszla do przedszkola.

Anetasa masz jeszcze ta kurtke w pepitke ktora kupilas od firmy geber na allegro?Ja jeszcze w niej smigam:tak:Wogole lubie ubrania z tej firmy i chcialam zobaczyc co maja fajnego ale ich juz nie ma na allegro- to konto jest usuniete:eek:Ciekawe dlaczego.

Ok lece szykowac sie po niunie do przedszkola.
EDIT.wczoraj zrobilam sobie suwaczek wagowy i dzialam ostro od dzisiaj.

Ostatnia edycja:
niunia dodatkowo miala zapalenie spojowek od piatku i oczy czerwone i posklejane. Jakos udalo sie to wyleczyc paracetamolem
U nas dają od razu antybiotyk. Nie sądziłam, że to można wyleczyć paracetamolem :eek:

Maciuś zasnął. Uff, bo już troszkę go dość miałam, choć i tak w miarę grzeczny był, tylko cały czas jęczał, że głodny, ale jak mu proponowałam zupę, to nie. No to nie. Sama zjem :-p

reklama
Niunka juz odebrana z przedszkola po drodze wdepnela w psie.....
Majandra ja tez nie wiedzialam ze uda sie wyleczyc oczko paracetamolem.Byl weekend wiec czekalam do pon.zeby pokazac sie lekarzowi i w miedzy czasie podawalam paracet. no i bylo coraz lepiej:tak:Dzisiaj juz zupelnie czyste oczki byly.

Ide konczyc ukladanie w szafie bo niunka juz mi sie dorwala do ciuchow.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry