reklama

Wrześniówkowe mamy

Donus racja dzis bez kija nie p0dchodż. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale dobre wieści z dzisiejszego dnia to kupiłam sobie nowa wagę iiiiiiiiiii od ppniedziałku z sąsiadka wybieramy sie na siłownię......... Jesiu jak się cieszę, nie chodzi o zbicie wagi 9 az tak) ale o samopoczucie, na sama mysl o tym jestem szczęśliwasza

Nuśka ktos kupi i nie musisz na siłe się starac o ;ktosia" do łóżeczka:-D

Lece Mai przeczytać Barbie a mały juz spi

reklama
Nie Nuśka ja dziś nie mam gościu i siedzę w pracy:sorry2: ale mam ogólnego nerwa, poryczałam się dziś i mam ogólnie dość, chciałabym być w domku i przytulic się do M a muszę tu siedzieć wrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y: i przez to nie chce mi się nawet nic pisać:sorry2:

Nie Justyna nie dzwoniłam:sorry2: może głupia jestem, ale zawziętośc mi nie pozwala:zawstydzona/y: a poza tym matka mnie dziś podkurzyła porządnie:wściekła/y: i chęci na cokolwiek pokojowego mi przeszły:wściekła/y:

U nas gdzies slonko zniknelo. S kwitnie w Kostrzyniu w Biedronce na rozladunku. Awizacje ma na 15, nawet jesli troche predzej wpuszcza go na zaklad to jeszcze swoje odstoi,bo tam maja strasznie spowolnione ruchy. Najgorsze miejsce na rozladunek z mozliwych

No to nie ciekawie :sorry2: oby go jednak szybko rozładowali;-) biorę się wreszcie za to odkurzanie, bo się nie wyrobię, a chciałam na targ z młodą skoczyć popatrzeć za geterkami dla niej;-)​

reklama
Mam glupi troche dylemat... Musze napisac list motywacyjny,ale taki golny,bez starania sie o konkretne stanowisko. Nie moge znalezc takiego, wszedzie jest,ze "w odp. na ogloszenie..." itd. Chociaz jak mam zaczac?? Jakies zacmienie mozgu mam normalnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry