reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A ja nie obchodzę dnia kobiet więc nie mam problemu z tym czy dostanę badyla czy nie;-):rofl2: za to jutro jedziemy do Wrocławia na otwarcie salgrosa i maz mi obiecał adidaski:-)

............. wczesniej ja nie obchodze tłustego czwartku, bo nie lubie paczków................. kurka Aneta co z Toba?:crazy: na wszystko masz : JA NIE:happy:
A adidaski to suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper.

Ja się za wiele nie spodziewam. dzis w sklpeie wziełam z półki czekolade i mówie: dasz jutro mamie, a on : a dla siebie nie wziełas:crazy:

Agulka nie obchodzę 2 rok bo to dla mnie smutna rocznica smierci ukochanego wujka:-( więc wykreśliłam ten dzień ze swojego kalendarza:-( a z tym, że na wszystko mam to lekka przesada, a jutro jadę poszaleć za szefa kase bo mam zrobić zakupy do pensjonatu i dostałam 800zł;-):rofl2:

przeczytaj dobrze, pisałam na wszytsko masz JA NIE .............. chodziło mi że jestes anty takim tradycjom, nie było to złosliwe[/B]
a kaska suuuuuuuuuuper

ale czytając jeszcze raz te nasze posty mozna zrozmumiec jedno

no i zrozumiałam, że Ci wyrzygałam że masz kase a ja nie:sorry:

Aj Agulka szukasz sobie powodu do kłótni czy co?Bo nie kumam:no: wcale tej kasy nie mam zadużo i wcale u mnie nie jest tak kolorowo jakby się mogło wydawać;-) tak jak napisałam tak czy siak zrozumiane nie widzę powodu aby robić z tego problem chyba, ze Ty chcesz mi dac jeszcze coś do zrozumienia a ja tego nie widzę, albo masz faktycznie do mnie jakiś problem:eek:

Aneta, Agulce chodzi o to, że się źle zrozumiałyście. Ona nie ma do Ciebie żalu i nie wygarnia Ci, że masz kasę. Chce Ci tylko to uświadomić, że jest inaczej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry