reklama

Wrześniówkowe mamy

Oj justyna - niefajne objawy. Dobrze że anty masz i że w pon do gina, tylko że to 6 dni jeszcze... Oby sie poprawiło...
A do szpitala tego co poprzednio nie możesz na izbę jechać? w związku z poprzednim pobytem?

Wróciłam :) Jestem obcięta fajnie, tradycyjno-innowacyjnie ;-) - mi się podoba - jak dostanę fotki (kier salonu robiła) to dam i same ocenicie :-)

reklama
Agulka biedny Adas:-(Oby juz mu przeszlo.
Justa a moze to jakis torbiel.Ja kiedys mialam i sie sam wchlonol.

Troche jestem zawiedziona bo juz mialam uzgodnione z dziewczyna ze odkupi spacerowke po Andzi.Tak jej bylo pilnie a tu sms ze nie odbierze bo kupila iny.Szkoda bo nie ukrywam ze mialam juz ta gotowke ulokowana w myslach:-(

A z dobrych wiesci to ryby mi sie tra i to po 2 latach w tym akwarium.Chyba nowe miejsce im sluzy.Moze i na mnie te fluidy przejda;-)
Asia.Pokaz wloski koniecznie.Za mna tez fryzjer juz patrzy ale kaski niet narazie.

Ostatnia edycja:
witam wieczorowo:-)

mily dzien dzis miaalm. dostalam kwiaty od meza kolezanki, bo bylam u nich na korkach, a od meza drugiej kolezanki czekolade, bo odwiedzili nas dzisiaj:-)
Moj maz stwierdzil, ze tez nam zrobi neispodzianke w wekened:tak:

kurcze, jak sie wyrobie z badaniami, dokumentami, to zaczynam ten staz juz w poniedizalek! dygam sie:szok: dawno nie musialam byc w ciaglym rezimie na godzine i boje sie, ze ciezko mi bedzie sie wdrozyc:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale co tam, do poprzedniej pracy jezdzilismy 50km w jedna strone i to na 7.00, wiec o 5.00byla pobudka i dalalm rade:rofl2:
zeby tylko Julitka nie zaczela mi chororwac:baffled:

te kobietke od ros. musialam odmowic, bo jej tylko pon. rano pasuuje, a mnie jzu nie:-(

duzo mam spraw do zalatwienia jeszcze w tym tyg.

a w dodatku jeszcze mam we czw. pogrzeb chrzestnego

Mój sąsiad ma opis na gg:"kochanie, dzisiaj dzień kobiet, usiądź i odpocznij - odkurzysz jutro". :-D

dobre:-D:rofl2:

Dobrze,ze ide w poniedzialek. jak mnie boli jajnik to wlasnie ten lewy co poprzednio,co lekarz na usg powiedzial,ze cos tam jest,ale nie wiedzial co

no a jest jakas nadzieja, ze w koncu dojrzy co tam jest?

Wróciłam :) Jestem obcięta fajnie, tradycyjno-innowacyjnie ;-) - mi się podoba - jak dostanę fotki (kier salonu robiła) to dam i same ocenicie :-)

czekamy:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry