justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Kupujecie podrobki perfum? Np. z firmy FM lub jakiejs innej?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
).ja kupuję z FMKupujecie podrobki perfum? Np. z firmy FM lub jakiejs innej?
rano byłam zawiesc Olę do przedszkola(jechali dziś na wycieczkę do teatru) a później prosto do kościoła i ten mój urwis był okropny

. co smieszne, to ja tez mam ciagle katar z Julitka, a nie mialam wczesniej. ja to w ogole, jakbym chodzila z nia do przedszkoal, bo zawsze mamy takie same objawy: jak gesty, to razem, jak anm zapycha nos,, to jendoczesnie...
ale na poprawę humoru zajechałam do 5-10-15 i kupiłam młodej 3 bluzeczki i bluzę i szymkowi :-) i muszę przyznać, że jakoś mi się w głowie poprzestawiało bo dużo większą radość mam z kupowania dla młodej niż dla siebie
jak sobie mam coś kupić to koszmar taka jestem jakaś niezdecydowana i sama nie wiem czego chce
po powrocie ogarnęła mnie jakaś chęć do pracy i wysprzątałam balkon i machnęłam okno w sypialni;-) a dziś chcę jeszcze w dużym pokoju
odpukać w niemalowane;-) mam nadzieję, ze Julitce się teraz jak na złość nie odmieni
a wdrożysz się w nowy system szybciutko
ja tylko się martwię czy będziesz miała czas zeby do nas zaglądać