Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Ja nie wiem do kiedy pracuję
wstępnie było do końca tego tygodnia, ale nie wiadomo co będzie.Gagulec my o Was nie zapominamy. Pamietamy i martwimy sie co u Was slychac, wiec na pewno dziewczyny sie ze mna zgodza "cieszymy sie,ze odezwalas sie":-)

Przesiedziałam bite 4 godziny u fryca, no ale jestem " jasniejsza";-)
mam andzieje, ze zobaczymy fotki....
Donus ciesze się, że praca spoko i oby przez te 3 mce gmina kasę znalazła, bo taki pracownik ja Ty to skarb i szkoda by było nie mieć Ciebie w w ekipie:-) Ależ Ci nasłodziłam;-)
az sie zawstydzilam
Monia zrób fotke: Ty na rolkach ......plissssssssssssssss

Milusio mi:-)Gagulec my o Was nie zapominamy. Pamietamy i martwimy sie co u Was slychac, wiec na pewno dziewczyny sie ze mna zgodza "cieszymy sie,ze odezwalas sie":-)
byle nie szybko
ja nie raz wywolywalam Cie, zebys skrobnela, co u Was
oby umowa Ci sie konczyla z koncem m-ca, ale nie wiadomo ktoergo;-)
Carioca, zaczęło się od białej kupy i na pierwszym usg to wyszło. Po delikatnej diecie ograniczającej spożycie tłuszczów , poszliśmy w lutym na kontrolne usg i było w porządku. Teraz lekarka chce trochę Damianowi odpuścić bo Młody jest spanikowany totalnie ( nawet wczoraj jak pobierałam kupkę do badania było milion pytań o lekarza i kłucie-masakra) ale gdzieś tak za miesiąc znów czeka nas seria badań krwi:-(Gagulec - a jakie Damian ma objawy, ze podejzewano otłuszczenie wątroby? Oby wreszcie wyjaśniła się Twoja sytuacja, myślę że teraz skoro trzy osoby odchodzą, to Cię zatrudnią. To co się dzieje w urzędzie to mam nadzieję spływa po Tobie jak po kaczce.
Donkat - czyli zadowolona?
Agulka - będzie foto?
Gabdis- mam nadzieję, ze nic poważnego się u Was nie dzieje
A u nas dzieciaki wychodzą z choróbska, mam nadzieję że Staś pójdzie do przedszkola w przyszłym tygodniu i nie przywlecze żadnego bakcyla po 2 dniach :/