reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się w kolejny byle jaki dzień:wściekła/y: wczoraj popołudniu się trochę wypogodziło wiec pokopałam znowu na działeczce;-) i zebrałam truskawki:-) młoda poszalała i padła szybciutko spać:tak: zaraz śmigamy na zakupy, a później na działeczkę oczywiście;-) miłego dnia kochane:-)
Agula wybierasz się w moje strony?Czy dla kogoś chciałaś namiary na pensjonat?:dry:;-)

Witam.
Nareszcie zaczyna sie robić ciepło.
Wczoraj miałam nawiedzenie tesciowej i szwagierki z męzem i dzieckiem, dzis rodzice dojechali.
Jutro mamy zaproszenie na 30 rocznice slubu do mojej ciotki................... jak to Adas mówi, jedziemy na fermę, hihihi czyt. na wieś:-D
Jak zwykle nie mam co ubrac:wściekła/y: Dziś J odebrał świadectwo ukończenie szkoły............. jak ten czas leci, juz minęło 1,5 roku jak zaczynał. W pniedziałek i we wtorek ma egzamin państwowy.

Pozdrawiam wszystkich.

Aneta myslimy by jechac na tydzień w góry i zastanwiałm sie jakie sa u Was ceny

Monia jak po weselu?
Aneta aWy kiedy idziecie?
Gabids mama jest jeszcze u Was? Jak udalo sie przyjecie? A chrzciny tez robiliscie przy okazji?
Carioca a jak Twoja mama? Jak po badaniach?

Gratulacje. A czego on się uczył?:sorry:
BHP

własnie teraz pisze test ...... :tak:
Aga na ceny w ceninkiu Ty się kochana nie patrz;-) dogadaj termin a ja Ci cenę i odpowiedni standard zrobię;-):-)
no własnie spojrzałam na cennik;-) .... jak juz dojdzie do realizacji naszych planów to około 15 sierpnia na tydzień czasu

Mam młodeo w domu, bo dzwonili z przedszkola że się źel czuje i brzuszek go boli, niedawno się " shaftował" a teraz spi

reklama
Dziewczyny to skandal.............. taka frekwencja:wściekła/y:

Własnie wróciliśmy z ostrego dyżuru, Adas ma anginę, zapalenie ucha.................. mamy antybiotyk i juz koniec przedszkola

Do góry