Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nuśka jakie mało ja się bałam że będziecie krzyczec że za dużo...;-)MONIA ja też jestemco tak mało fotek wkleiłaś ja chcę więcej

a nie pamiętam czy wam pisałam że Ola 29czerwca idzie na ten zabieg podcięcia więzidełka (to co miała miec w grudniu ale dostała ospę i od grudnia do teraz czekaliśmy na termin) i już się boję bo zabieg ma byc w narkozie![]()
Ja zaglądam, ale czasu nie mam na razie. Za tydzień mam obronę.
wena na pisanie mnie opuściła, a że Wy też za wiele nie naklikałyscie to tylko podczytywałam
wesele beznadziejne, coś w stylu jak u Justy ostatnio chociaż nie wiem czy nie gorzej
aż żałowałam, ze się nie wymiksowałam z tego przynajmniej tyle kasy by nie poszło
pozatym urlop udany, odpuściłam sobie roboty domowe i postanowiłam porządnie wypocząć
i przynam, że już dawno nie byłam taka wypoczęta;-) teraz zaczynam odliczać czas do wyjazdu do Władka;-)
najchetniej polezalabym nad jeziorem w stroju,ale jest tak goraco,ze nie chce mi sie isc, poza tym mlodego nie utrzymalabym na piasku,bo do wody by uciekal.
chociaz Monia sie wybawila za na 3:-)