reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam :-)z kawką;-)
weselicho udane wybawiłam się ,wytańczyłam i .....:-D;-)
Agulka biedny Adaś:-( dużo zdrówka dla niego:tak:
Aneta a Ty jak po weselu?

wczoraj D wyciągnął wkońcu dzieciom basen ale czekamy aż słoneczko nagrzeje wodę:tak:

reklama
Gagulec to nam napisalas, z ciekawosci mamy umrzec o co chodzi????
Chodzi o ogół- i jest mi dobrze, bo jakoś sie wszystko zaczyna układać- wystarcza na rachunki, dzieci tylko lekko podkatarzone, M był na urlopie, ja mam pracę, słoneczko świeci, chrzest Nelki udany, byłam na super imprezie ( integracyjna z pracy) i dlatego mam dobry humor:-):-)

Chodzi o ogół- i jest mi dobrze, bo jakoś sie wszystko zaczyna układać- wystarcza na rachunki, dzieci tylko lekko podkatarzone, M był na urlopie, ja mam pracę, słoneczko świeci, chrzest Nelki udany, byłam na super imprezie ( integracyjna z pracy) i dlatego mam dobry humor:-):-)
no to super,ze wszystko wskakuje na swoje miejsce. Na pewno na dobry humorek w duzej mierze przyczynil sie pobyt M w domu. Pobyliscie w koncu razem, nieco odetchnelas przy dzieciakach,bo bylo wsparcie. A ta ziemie kupujecie?

no to super,ze wszystko wskakuje na swoje miejsce. Na pewno na dobry humorek w duzej mierze przyczynil sie pobyt M w domu. Pobyliscie w koncu razem, nieco odetchnelas przy dzieciakach,bo bylo wsparcie. A ta ziemie kupujecie?
Justa, jestem juz po przetargu i nie kupiliśmy tej działki, bo kwota przeszła moje maksimum. Ale nie ubolewam zbytnio bo nie mamy wielkiego jeszcze parcia na budowę i mam się dalej rozglądać.

Witam :-)z kawką;-)
weselicho udane wybawiłam się ,wytańczyłam i .....:-D;-)
Agulka biedny Adaś:-( dużo zdrówka dla niego:tak:
Aneta a Ty jak po weselu?

wczoraj D wyciągnął wkońcu dzieciom basen ale czekamy aż słoneczko nagrzeje wodę:tak:
fotorelacje prosimy dziewczny:tak:
dzień dobry:-D:-D:-D
dziewczyny powiem tylko, że jest dobrze:-):-):-)
a pyszczek mi się cieszy:-D:-D:-D:-):-):-)
Buziaki
miło się czyta takie posty
Gagulec to nam napisalas, z ciekawosci mamy umrzec o co chodzi????
Aga bidulinek, ale go dopadlo:-(
nio, bidulek............................ J wczoraj dzownił jak byłam na Zumbie że młody piszczy z bólu tego ucha, od razu go zapakowałam do auta i do przychodni.
Po przeciwbólowym i kroplach przeszło
ooooooooo to główny powód radości...............
a ja bym powiedziła ze w małej ilości......... ta impreza dodała energii;-)

Adaśko jak usnął wczoraj przez 23 to obudzi sie dzis po 8, ani jedenj pobudki................ jest w dobrym humorze, jakby mu nic nie było, gorączki ani widu ani słychu..........ucho juz nie boli, zwracania tez jeszcze nie było.

DONUS KOCHNA ZAPOMNIAŁAM ZŁOZYC WAM ŻYCZENIA Z OKAZJI ROCZNICY SLUBU ( pamiętasm, że w dniu uroidzin mojego J obchodziecie;-))
DUZO MIŁOŚCI, WYTRWAŁOŚCI, CAŁUSKÓW ITP..................... SZCZĘŚCIA DALSZEGO :tak::tak:

Donus a jak tam u Ciebie grill "zakładowy"

Cześć babeczki, ostatnio miałam urwanie głowy, obie mamy w szpitalu, chore dzieciaki, a i w pracy zaczęły się kwasy do tego sesja.
Moja mama ma dobre wyniki, trafiła do szpitala bo pluła krwią, na szczescie okazlao się ze to "tylko" ostra zapalanie płuc. Jest już w domu, wyleczona. Druga mama - teściowa - w czwartek wychodzi ze szpitala, miałą wstawiane bypassy. Dziciaki złapały jakiegoś przedszkolnego wirucha, ale tez na szczescie po 2 tygodniach kasłania wychodzą na prostą. W pracy zmiany na stanowisku zastepcy kierownika, zostala teraz nim dziewczyna w moim wieku i nieco sie jej obawiam. Pracuje 3 dni w tygodniu, na 3/5 etatu i jestem w pon, wt - śr wolne, czw w pracy i piatek wolne, widze ze nie bardzo ten tryb jest wlasciwy i byc moze powinnam przejsc na przynajmniej 4 dni w tygodniu. Poza tym niania juz od nas odchodzi z koncem lipca, bo znalazla dobra prace. W sumie sie jej nie dziwie, tylko bedziemy znowu szukac :/ Mam nadzieje, ze trafimy na kogos dobrego.
Mam nadzieje, ze na dnaich uda mi sie nadrobic.

reklama
Witam:-)
Carioca dobrze że już wszystko zaczyna się układac bo nie ciekawie mieliście mamy chore ,dzieci i jeszcze w pracy nie ciekawie więc ogólnie mieliście:-:)-:)-(oby już teraz było wszystko ok żeby udało się znaleźć fajną nianię i żeby w pracy było ok no i dużo zdrówka dla mamy i teściowej:tak:
Gagulec jak super się czytak takie wieści oby już cały czas było tak dobrze:-)
Agulka jak Adaś dzis?
Donuś wszystkiego naj naj naj:-)własnie jak grill? a tak wogóle to zamelduj się;-)

Aneta ,Nuśka, Majandra,Asia, Asiek1000
, i reszta dziewczyn gdzie wy się podziewacie???????????????????????:sorry2:

udało mi się zapisac Mateusza do alergologa na 22lipca:-)
a nie pamiętam czy wam pisałam że Ola 29czerwca idzie na ten zabieg podcięcia więzidełka (to co miała miec w grudniu ale dostała ospę i od grudnia do teraz czekaliśmy na termin) i już się boję bo zabieg ma byc w narkozie:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry