Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chodzi o ogół- i jest mi dobrze, bo jakoś sie wszystko zaczyna układać- wystarcza na rachunki, dzieci tylko lekko podkatarzone, M był na urlopie, ja mam pracę, słoneczko świeci, chrzest Nelki udany, byłam na super imprezie ( integracyjna z pracy) i dlatego mam dobry humor:-):-)Gagulec to nam napisalas, z ciekawosci mamy umrzec o co chodzi????
no to super,ze wszystko wskakuje na swoje miejsce. Na pewno na dobry humorek w duzej mierze przyczynil sie pobyt M w domu. Pobyliscie w koncu razem, nieco odetchnelas przy dzieciakach,bo bylo wsparcie. A ta ziemie kupujecie?Chodzi o ogół- i jest mi dobrze, bo jakoś sie wszystko zaczyna układać- wystarcza na rachunki, dzieci tylko lekko podkatarzone, M był na urlopie, ja mam pracę, słoneczko świeci, chrzest Nelki udany, byłam na super imprezie ( integracyjna z pracy) i dlatego mam dobry humor:-):-)
Justa, jestem juz po przetargu i nie kupiliśmy tej działki, bo kwota przeszła moje maksimum. Ale nie ubolewam zbytnio bo nie mamy wielkiego jeszcze parcia na budowę i mam się dalej rozglądać.no to super,ze wszystko wskakuje na swoje miejsce. Na pewno na dobry humorek w duzej mierze przyczynil sie pobyt M w domu. Pobyliscie w koncu razem, nieco odetchnelas przy dzieciakach,bo bylo wsparcie. A ta ziemie kupujecie?
fotorelacje prosimy dziewcznyWitam :-)z kawką;-)
weselicho udane wybawiłam się ,wytańczyłam i .....;-)
Agulka biedny Adaś:-( dużo zdrówka dla niego
Aneta a Ty jak po weselu?
wczoraj D wyciągnął wkońcu dzieciom basen ale czekamy aż słoneczko nagrzeje wodę![]()

miło się czyta takie postydzień dobry
dziewczyny powiem tylko, że jest dobrze:-):-):-)
a pyszczek mi się cieszy:-):-):-)
Buziaki
nio, bidulek............................ J wczoraj dzownił jak byłam na Zumbie że młody piszczy z bólu tego ucha, od razu go zapakowałam do auta i do przychodni.Gagulec to nam napisalas, z ciekawosci mamy umrzec o co chodzi????
Aga bidulinek, ale go dopadlo:-(
ooooooooo to główny powód radości...............Chodzi o ogół- i jest mi dobrze, bo jakoś sie wszystko zaczyna układać- wystarcza na rachunki, dzieci tylko lekko podkatarzone, M był na urlopie, ja mam pracę, słoneczko świeci, chrzest Nelki udany, byłam na super imprezie ( integracyjna z pracy) i dlatego mam dobry humor:-):-)
a ja bym powiedziła ze w małej ilości......... ta impreza dodała energii;-)no to super,ze wszystko wskakuje na swoje miejsce. Na pewno na dobry humorek w duzej mierze przyczynil sie pobyt M w domu. Pobyliscie w koncu razem, nieco odetchnelas przy dzieciakach,bo bylo wsparcie. A ta ziemie kupujecie?