reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Luandzia nasze przedszkole tez jest prywatne i te wszystkie rytmiki, korekcje, itp sa w cenie tylko angielski dodoatkowo płatny
Powyżej padał pomyłka cena jest z wyżywieniem a nie "+":sorry:

reklama
Zaplacilam 64,20 za ksiazki. Na Rade rodzicow dam juz w przyszlym miesiacu 30zl,bo to niby dobrowolne i mozna w ratach. Za rytmike jeszcze nie placilam, mam nadzieje,ze bedzie pani wolala. W poniedzialek ide placic do intetndentki i PZU to dopytam o rytmike i angielski.

Zadam Wam glupie pytanie,ale orientujecie sie w polityce? Interesujecie sie? Bo ja nie mam wogole pomyslu na kogo glosowac.

Monia pokarz kuchnie, jakis folder chociaz

Witam o poranku oczywiście z kawką;-) czekam na rodziców bo mam z nimi pojeździć po sklepach z meblami bo chcą sobie kupić szafe do przedpokoju a już widzę jak moja matka coś wybierze to potem klękajcie narody:-D już wymyśliła, ze jedzie do juska:szok: więc odrazu się jej zapytałam kiedy chce zmieniać tą szafe bo te meble z yuska to troche jak z papieru za długo jej nie posłużą:-D

Justa obie fajne, ale ta pierwsza chyba praktyczniejsza:sorry: ja to lubię długość za tyłek żeby mi po moich starczych nerach nie wiało;-):-D trzymam kciukasy za prace, a i właśnie dzwoniłam do mojej kuzynki i jednak oblała tą poprawkę z matury:crazy: zabrakło jej 1 punkta:szok::wściekła/y:

reklama
witam

ale dzis dzien...
rano awantura z moja panna, bo...nie chciala zalozyc ciapow idac do lazienki. w efekcie byl placz, krzyk i obrazenie...

P tez wsciekly cos dzis jest...

mialam okropny sen, ze jechala z Ala an jakis pogrzeb i zostawilysmy Julitke na chwile na przystanku, zeby na nas zaczekala!!!!!!! ona byla taka zagubiona. ja jednka nie wytrzymalam, bo widzialam ja przez szybe i kazalam sie Ali szybko zatrzymac. wrocilam, ale nie moglam jej znalezc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aneta, cierpliwosci przy wyborze mebli

Do góry