Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na szczęście znaleźliśmy coś wypośrodkowanego, ze i mi się podobało i im, bo ich pierwszy wybór wrył mnie w ziemię i normalnie chciała sobie usiąsć w kontku i popłakać
biorę się za sprzątanie bo sajgon masakryczny w chacie, a popołudniu na działeczkę:-) a i przy okazji kupiłam młodej nową hulajnoge na urodziny, bo ta którą ma już za mała no i była na trzech kółkach, a ostatnio sobie całkiem dobrze radziła na takiej już aluminiowej na dwóch kółkach jak byłyśmy u mojej Marty:-)Wczoraj w sejmie odbyło się pierwszego czytanie obywatelskiego projektu "Sześciolatki do przedszkola". Minister Hall przyznała, że widzi problemy z realizacją reformy.
Minister .....zapowiedziała rezygnację z obowiązku sześciolatków urodzonych przed 1 września 2006.
A ja bym się cieszyła gdyby się jednak udało i Tuska miała by rok więcej w przedszkolku a co za tym idzie przynajmniej w moim mniemaniu dłuższe dzieciństwoa tak na marginesie po dzisiejszej wizycie u fryza znów jestem blondynką
;-):-)
tak: