reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Donuś jest czym się chwalic:tak: brawa dla Julitki
Torebeczka bardzo fajna no i pasująca do wszystego....... ja na urodzinki sobie wybiorę torebkę, a to już niedługo:-)
Iza z teściową byłoby lepiej...... ona wogóle się nie odzywa:-D jest a jakby jej nie było;-)
A dentysta na NFZ dzieci a jak chodziłam jak chodziłam, to pół na pół zależy co robiła

reklama
dziękuję dziewczyny. Moja Julitka, jak wiecie< nie jest typem, który sie wybija i daje zauważyć w grupie, więc tym bardziej mnie to cieszy:-)

A torebka fajna, kolorowa i pojemna. A tam na zdjęciu na dole widziałam pieczywo chrupkie? :-D

Dziewczyny z dziećmi chodzicie do dentysty prywatnie czy na NFZ? (wczoraj na spacerze spotkałam naszą dentystkę :zawstydzona/y: wszyscy troje mamy zęby do leczenia ale chwilowo brak kasy)

właśnie ten kawałeczek podoba mi sie NAJMNIEJ w tej torebce, bo pasuje tam jak kwiatek do kożucha:baffled:

Dopóki nie poznałam koleżanki, która jest dentystką, to chodziliśmy prywatnie. P. jest strachol zębowy (juz pisałam;-)) i cały czas chodzi prywanie. My z Julitka już na NFZ do koleżanki. jetsem zadowolona, ale może dlatego,że to znajoma...

Iza z teściową byłoby lepiej...... ona wogóle się nie odzywa:-D jest a jakby jej nie było;-)

:-D:-D:-D:-D

ja też już uciekam bo D własnie grzeje zapiekanki i szampana kupił na wieczór więc nie ma mnie już;-)

Ja tylko na chwilę

Gdyby moja tak potrafiła...

Mężuś zrobił mi niespodziankę. Kupił prezenty dla wszystkich. Nawet Aśka się załapała :-D Ja dostałam książkę, bałam się że kulinarną mi kupi (a jeść prawie nic nie mogę) a on kupiła 50 twarzy greya. Planowałam ja sobie kupić jak zmęczę to co teraz czytam. Więc jestem mega happy. On nic nie dostał ode mnie :-(

reklama
Do góry