majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
po drugie krucho u nas z kasą, a szymonek miał te klasyczne i nic mu nie jest.
Nie mozna porownywac dwojki roznych dzieci, nawet rodzenstwa, jednemu wystarcza klasyczne, innemu nie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po drugie krucho u nas z kasą, a szymonek miał te klasyczne i nic mu nie jest.

. Jestem przerażona, bo od tego czasu mały cały czas płacze, pręży się, uspakaja się tylko przy piersi i na rękach. Być może nie może sobie pierdnąć, bo do wczoraj prykał aż miło a od tych porannych sensacji tylko raz mu się udało no i od razu zasnął spokojniej. Nawet udało mi się go odłożyć do łóżeczka. Teraz śpi od jakiś 40 minut. Wypiłam herbatkę z koprem, może to pomoże? Chyba muszę sobie przypomnieć wszystkie specyfiki i sposoby na takie problemy. No i chyba chwilowo - o ile się da - zrezygnuję z dokarmiania.
To moze kolejny powod bo jej za duzo do buzki wlatuje..sama juz nie wiem..Nie chce jej dawac smoczka zeby nie bylo problemow z przystawianiem ale mam wrazecie ze mala ma baaardzo duza potrzebe ssania,ledwo skonczy jesc juz szuka cyca,wklada palce do buzi itp...Wogole to jak odrozniacie potrzebe ssania od potrzeby jedzienia???

ale jak skończy mi się zapas to chyba przejdę na Bebiko1
I masuję mu brzuszek,kładę go na brzuszku,ruszam nóżkami to nie daje rezultatu,gazy oddaje to fakt
,ale postaram sie to teraz naprawic.