majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ale się uśmiałamzabrakło mi szyberdachu zeby przez niego wyśąść![]()

Sprawdziłam długości naszych aut i są prawie identyczne

Jadę zaraz po Maćka na trening do Wawy. Trzymajcie kciuki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale się uśmiałamzabrakło mi szyberdachu zeby przez niego wyśąść![]()

. Więc można powiezieć że w tydzień sie uwinęłam. W wzeszły poniedziałek zaczęłam malowac palety a dziś zrobione, chciałam foty pstrykac ale dzis u nas lejeeee.
a co do zakupów chłopskich, to u mnie , tzn u J masakraaaaaaaaaaaaaaaa........... karaaaaaaaaaa..........
a mnie się nie chce nic robić
wczoraj się wkurzyłam bo chciałam przestawić grafik i wziąc sobie spokojnie urlop w sierpniu, a Marta mówi mi, ze w sierpniu jest zawsze masakra i wolałaby żebym wzieła tak jak planowałam. A nie zastanawia się, że mnie zostawia od 1 lipca samą z nową osobą bo ona nie może ruszyć swojego urlopu
i z tych podań co mamy niespecjalnie jest w kim wybierać
po wekendzie majowym robimy pierwszy kasting
musimy z Martą wybrać chociaż 3 osoby, które nam w miarę będą odpowiadały, a następnie spotkają się dopiero z szefostwem
a co do urlopu to jeszcze zobaczę. Wszystko uzależniam od Gośki czy ona swój przestawi w pracy, bo jesli tak to i ja się muszę uprzeć przy swoim bo chciałyśmy gdzies poleciec razem do ciepłych krajów:-)to ja zgłaszam swoją kandydaturęWłaśnie nie mai z tych podań co mamy niespecjalnie jest w kim wybierać
po wekendzie majowym robimy pierwszy kasting
musimy z Martą wybrać chociaż 3 osoby, które nam w miarę będą odpowiadały, a następnie spotkają się dopiero z szefostwem
a co do urlopu to jeszcze zobaczę. Wszystko uzależniam od Gośki czy ona swój przestawi w pracy, bo jesli tak to i ja się muszę uprzeć przy swoim bo chciałyśmy gdzies poleciec razem do ciepłych krajów:-)

dziękuję.Oj Aguś gdybyś bliżej mieszkała to pierwszą bym Cię ściągała do tej robotya planów jeszcze sprecyzowanych nie mam
byle samolotem, byle był ciepło, byle all inclusive ;-)