Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może w przyszłym roku o czymś pomyślę . A rolki super sprawa sama wiesz ja uwielbiam:-)o własnie może się dziś wybiorę bo nie jeżdziłam juz od czerwca
a w piątek robimy urodziny dla kolegów i koleżanek pierwszy raz Mati bedzie miał.
.
Hej!
Aguś, my jesteśmy wierni fiatowi i tym razem jest to Croma. Bardzo fajnie si€ nim jeździ.
Bardzo fajne autko
i jak się nim jeżdzi?
Mebli jeszcze wszystkuch nie umalowalam. W tym tyg.ostatnią szafkę muszę machnąć. A Ty co tam wymyśliłaś w salonie? Jakie teraz kolory?
Na jasno........ kupiłam materiał o zmieniłam obicie krzeseł oraz ich kolor w ogóle na jasno salon zrobiłam
Jak J.w pracy, wytrzymuje jeszcze?
Raz jest dobrze a raz bardzo źle z naciskiem na te drugie:-( na początku listopada mają wylot na Wyspy Kanaryjskie ( chociaż tyle dobrego) na tydzień czasu z firmy. Przedstawiciele jako opiekunowie klientów, bo to niby wylot dla najlpeszych klientów.
Monia, robię postępy na rolkach ...
Ja wiosną mam zamiar sobie kupić i spróbować
Milego weekendu!

. Ja siedze nadal w domku......... walczę z kretami........ ale przegrywam......... przylazł do nas na jeden kawałek trawnika i wykśc nie może, tylko go zabić, bo przepędzić się nie da, z każdej strony jak nie asfalt to kostka brukowa, juz nawet podpaliłam trawnik i d...pa ....... nadal jest