Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze to ma jakiś sens, może się udać a i płyn do naczyń też jest dobry na tłuste plamyDoti, maslo a na to maka ziemniaczana. Powinno zejsc. Mozesz sprobowac tez LUDWIKA.

ja zdecydowałam że wezmę 6 m-cy urlopu wychowawczego a później zobaczymy tylko muszę się wybrać do pracy na rozmowę bo nie wiem co szefostwo na to. Więc czeka mnie jeszcze trudna rozmowa.A chciałabym tam wrócić bo mam bardzo blisko wszystko juz tam znam no zobaczymy co wyniknie z rozmowy.
Atru ja tez dostaje gęsiej skórki na myśl o powrocie do pracy. Niby nie mam jej złej i nawet lubię tam chodzić ale strasznie mi przykro, że musze zostawić synka. Nie wyobrażam sobie tego bo najchętnie siedziałabym z nim w domu jeszcze minimum pół roku ale niestety muszę bo .... kasa. Gdybym nie wróciła byłoby nam bardzo ciężko bo chcemy zaczac budowac dom. Oczywiscie musimy zaciagnac wielgachny kredyt i jak zobaczylam symulacje splat to az nie moglam spac przez kilka nocy. Wiecie, to troche chore, zeby byly takie niskie zarobki do naszych super wysokich cen za wszystko. Kogo teraz tak naprawde stac na kupno mieszkania albo budowe domu bez kredytow?!?
.
I to tyle. Nie mam specjalnego talentu fryzjerskiego ale jak mus to mus :-)