Atru mam nadzieje, ze wyniki będą dobre. Bardzo mi zal Tymusia, biedak nie moze sie wyleczyc. Jak nie to to cos innego. Mam nadzieje, ze juz wkrotce bedzie zdrowy i odetchniecie.
Klavell tez mnie zastanawia czy to przez tabletki. Ja kilka razy tak zazywalam podwojna porcje i nigdy mi nic nie bylo. NO ale widocznie co organizm to inna reakcja.
KamilaC gratuluje awansu. Nie ma to jak byc docenionym w pracy. Oby tak dalej!!!
Ruda-Iza ja niestety mam podobnie jak Ty z mezusiem. Ostatnio, po wielkiej awanturze zaczal sie wiecej zajmowac synkiem i teraz wole nie chwalic, zeby nie zapeszac.
Gabi bardzo mi przykro z powodu Twojego taty. Mam nadzieje, ze wszytsko bedzie dobrze i wyjdzie z tego. Jak si eteraz czuje? Trzymam za niego bardzo bardzo mocno kciuki. To okropne jaka panuje znieczulica. Ludzie totalnie nie zwracaja uwagi na innych.
Tak z innej beczki ale tez odnosnie tej cholernej znieczulicy. Jakis czas temu jechalam autobusem, na jednym z przystankow wsiadl starszy facet (mial ok 60 lat) i usiadl kolo takiej ok 40-to letniej kobiety. Miedzy przystankami wystawil swoj interes i zaczal sie na oczach wszytskich onanizowac i wzdychac do tej babki. Wyobrazcie sobie, ze nikt nie zareagowal, nikt nie zlatap faceta za fraki i nie wywalil z autobusu tylko kazdy odwracal wzrok. Najgorsze, ze w autobusie bylo pelno facetow, mlodszych i starszych i udawali, ze nic nie widza. Po prostu koszmar!!!
My dzisiaj mielismy dzien odwiedzin. Razem z Patrykiem odwiedzilismy dwie moje babcie i jeszcze kolezankę. Babcie oczywiscie sie poplakaly na mysl, ze nie zobacza malego przez najblizsze 2 miesiace, obie mnie dokarmily (i jak tu sie odchudzac) ale ogolnie bylo bardzo milo. Tylko Patryk byl juz tak zmeczony, ze chyba po raz pierwszy poszedl spac o 20 :-)