Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ruda-Iza, przeczytalam na innym watku,ze Twoj maz podrzuca malego .Przeczytaj to:
Nie potrz
a takie straszenie (np powiem puch jak jestem nad nim nachylona - bez gwałtownych ruchów) dla mojego szkraba jest świetną zabawą.

. Żeby jeszcze było gorzej przypomniał mi to tym mężulek kilka godzin później jak wrócił z pracy. To było wczoraj i jeszcze pluje sobie w brode 

Julia sama na dole a przez drzwi widze ze jej matka mimo moich prosb leje wode w kuchni i sie smieje . Dzicz. 20 min stalam i prosilam sie i tlumaczylam ze to nie moj zlew a glowna rura jest zatkana. powiedzialam jej ze mi jak zaleje kuchniue to sama bedzie ja sprzatac.Pozniej moj maz do niej dzwonil to mu naskarzyla ze przyszlam do niej i kazlam jej sprzatac moja kuchnie
Normalnie rece opadaja. A jak juz po jakiejs godzinie moich i meza tlumaczen zgodzila sie nie odkrecac wody to mi powiedziala ze nie ladnym tonem do niej mowilam. A jak cholera milam mowic skoro 20 min tlumacze ze jej syf leje mi sie na kuchnie, po szafkach, podlodze a ona na to ze to nie jej problem i sie smieje.

. Między innymi z tego właśnie powodu nie chcę wracać do pracy. Teraz, jak przychodzę do filii, są słodkie i milutkie ale gdybym wróciła po całym roku nieobecności, to chyba by mi oczy wydrapały z zazdrości, że tyle czasu się "wylegiwałam" i jeszcze pieniądze za to brałam.