reklama

Wrześniówkowe mamy

Ależ się rozpisałyście jak mnie nie było, na takie ciekawe tematy: siusiaki, nowe smaki :-)
U mnie naprawdę front gorączkowy i szpital: w sobotę Oskar i mąż chorzy, w niedziele też, w poniedziałek doszedł Oskarowi katar i kaszel, a odeszła gorączka, ale za to przyszła mi :crazy: No i wczoraj cały dzień przeleżałam taka słaba, że nawet nie umiałam mówić :no:.Do tego biegunka i wymioty. W efekcie nie mogłam nic zrobić przy małym i na noc musiałam ściągać moją mamę. Dzisiaj już czuję się lepiej, ale dalej słaba, strasznie to głupie.:baffled: A maż dalej chory, właśnie jedzie załatwiać L4, przynajmniej nie będę sama w nocy.;-)

reklama
Atru-wprawę to my mamy;-) ale.. w nieco większych rozmiarach hihi:sorry2:
Tygrysku-trzymam kciuki za Szymka!!!
Blimka-mój Olaf też zaczął mocniej ostatnio ulewać i zauważyłam, że najczęściej tak się dzieje jak za dużo zje, bądź tak jak pisałaś podciąga się do siadania, wtedy jest ucisk na brzuszek i zaraz leci mu struga mleka.
Harsharani-jasne, ze pamiętamy o Tobie, pisz częsciej, lubię Cię "czytać":-)
Doti-życzę dużo zdrówka dla całej Twojej rodzinki
U mnie dzisiaj jest mama, poprosiłam ją żeby przyjechała, zebym mogła sobie gruntownie posprzątać. Przy Olafie robię tylko podstawowe rzeczy, żeby "jakoś wyglądało". Tak więc wypucowałam łazienkę, umyłam okna, wytarłam wszystkie meble..ufff narobiłam się:tak:

Majandra - dzis byla zupka z cielecinka ... i to FUJ !!!!!
Jutro damy deserka morelkowego :-) dzis jabluszko z marchewka :tak:

hmmmm To jak mam podawac gluten mojemu dziecku... co kupuje dla maluszka odpowiednie dla jej wieku...to pisze bezglutenowe :-p

i wklejamy siebie :rofl2:

Mala-gorzatka, 2-3 g produktu z glutenem na 100 ml mleczka lub innego posilku. I tak raz dziennie przez 2 miesiace. Pozniej daje sie wiecej.

Macius walczy z grzechotka, wlasnie sie uderzyl w czolo i nie placze:-D:szok:

Mala-gorzatka, 2-3 g produktu z glutenem na 100 ml mleczka lub innego posilku. I tak raz dziennie przez 2 miesiace. Pozniej daje sie wiecej.

Macius walczy z grzechotka, wlasnie sie uderzyl w czolo i nie placze:-D:szok:

Majandra
to Ty jednak podajesz gluten? Bo w innym wątku coś wspominałaś że dopiero w 10 miesiącu podasz. Pytam bo sama nie wiem już czy podawać czy nie?

Mała-gorzatka
śliczne zdjęcie takie słodkie:-)

Blimko mój Igor też czasami ulewa właśnie jak się siłuje do siadu a jest tylko na piersi więc nie wiem ile zjada.

Tygrysku trzymamy kciuki za Szymka i za Ciebie aby wszystko Ci się udało ułożyć.

Dostalam dzis poradnik zywienia wraz z probkami z Nutricii. Bardzo fajny. Wszystko czarno na bialy rozpisane.:tak:
Majandra, tmadzik- czy to ten poradnik ktory zamawia sie elektronicznie i wysylaja go za free? bo ja tez zamowilam dawno dawno i lipa, nic jeszcze nie dostalam...
Doti - kurujcie sie, i wrcajcie do zdrowia szybko!
Harsh - witamy w Bolandii..wiem, pogoda jak pod psem ale tak u nas bywa a nad morzem tak przez caly rok:baffled:
A ze Stachem dzis kolejny dzien histerii lyzeczkowej, ale jest roznie:wczoraj w ogole nie plakal i wcinal az milo bylo popatrzec...cierpliwosci, sobie i jemu zycze.

Majandra, tmadzik- czy to ten poradnik ktory zamawia sie elektronicznie i wysylaja go za free? bo ja tez zamowilam dawno dawno i lipa, nic jeszcze nie dostalam...

Jak nie dostałas mimo wypełnionego formularza to napisz do nich mi dlatego wysłali dwa :) Napisałam do nich, że moja koleżanka już dostała (zamawiałam jej 2 dni po mnie) , a ja nie :) I w jednym dniu jeden odebrałam na poczcie, a drugi dostarczył mi listonosz :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry