Blimka – moja tez tak napina nogi jak zakladam jej pieluche…. Hehehehe chyba zaczynaja wieziec ze z tym im jest nie najwygodniej....hihihi
Ponadto moja NAUCZYLA sie kaszlec hehehehe i spokojnie widac ze udaje J))) Jak sobie kaszlnie to zerka na mnie i czeka na moja reakcje J)) Lobuziara z niej sie robi ! A i kaszle gdy za gleboko sobie wlozy paluchy do buzi J)))
Nauczyla sie kiwac glowa jak na NIE.... nie wiem czy to normalne, bo czasem lezy ja do niej gadam a ona naraz glowa w jedna i w druga strone...
Atruviell – mala ma czerwona plame ciagnaca sie przez caly posladek az do samej stopki (tylko tyl nogi) – w niektorych miejscach jest mniej a w niektorych wiecej widoczna. Ponadto ma mniej widoczna plame na czole na samym srodku i na samym dole z tylu glowki. Poki co nic sie z tym nie dzieje i chcialabym uslyszec wersje tak jak ty, ze to zniknie za kilka miesiecy, a uslyszalam ze to calkowicie powinno zniknac do 7 roku zycia tzn ze to jest najdluzszy czas nikniecia niegroznych naczyniakow. Moze lekarz zalecil mi te badania ze wzgledu na rozleglego naczyniaka , co ?
Kina – wiem ze nie jest prosto tak pozalatwiac spraw w UK szcegolnie jak cos sie dzieje ze zdrowiem....patrza na nas jak na psychicznych i przewrazliwionych, ale czy ty nie masz wrazenia ze nas emigrantow tak traktuja ? Bo Anglicy tak bardzo nie narzekaja, moze sie juz przyzwyczaili do takiej kaszaniastej sluzy zdrowia?
Pewnie jakby mogli to by Twojemu babelkowi przepisali paracetamol... swinie jedne!A jak cie wkurza twoj GP to zmien na innego, moze tam beda bardziej sensowni lekarze. Powiem ci jedno, ze jak chodze do swojej przychodni i zapisuja mnie do jakiegokolwiek lekarza (a jest ich tam chyba z 5-ciu) to zawsze wychodze niezadowolona i nabuzowana lekcewazacycm podejsciem do mojego problemu. Ale gdy zaznacze ze chce widziec sie z lekarzem ktorego nazwisko jest w nazwie przychodni (mam nadzieje ze wiesz o czym mowie ) wychodze usatysfakcjonowana – ale jeszcze przed tym musze za kazdym razem przejsc BURZE z paniami w recepcji !
Ty masz naprawde problem ze swoja kruszynka... ja tak bardzo chcialam wracac do Polski gdy bylam na poczatku ciazy bo nikt nie chial mi zrobic podstawowych badan typu krew cisnienie mocz i kazano mi czekac do 5 m-ca ciazy ! Niezle wtedy przeszlam..ilez sie nadenerwowalam , szkoda gadac, a ile sie nawalczylam !
Al sprobuj sie z kontaktowac z taklinika co ci napisalam, moze ktos na to zerknie....i sami jak beda uwazac ze wymaga to leczenia to powiedza zeby przyjsc z tym skierowaniem od GP, a ty wtedy pojdziesz i powiesz ze tam bylas i uwazaja to i tamto, ze sa specjalistami i wiedza co mowia i zeby wypisal ci skierowanie.... najlepiej zabierz swojego do GP