reklama

Wrześniówkowe mamy

Doti bylabym wdzieczna gdybys popytala i jeszce mala prosba czy moglabys podpytac siostre a ona sie dowiedziec jakos jakie sa ceny w niemczech wkladek, zastrzykow i plastrow

reklama
Czesc BB-holiczki:-)
Majandra - gratulacje z postepow!
Cariocca - trzymam kciuki ze remonty. Niestety bywaja uciazliwe ale potem jest nagrodka - slicznie sie mieszka i taaak czysciutko!
Klavell - ja tez zastanawiem sie nad wkladka bo po tabletkach nie czuje sie dobrze. Zmniejszaja moj temperament ;-):-DPoza tym jak je przestalam brac to na mojej twarzy pojawil sie tradzik lub cos w ten desen, mimo ze nie mialam nigdy problemow z cera! Narazie stosujmy gumki bo moj J i tak jest okazyjnie.W kwestii sptotkania? chyba nam nie wypali bo ja jutro i pojutrze mam zapalnowane zajecia a w piatek wrcamy.Szkoda:-(

Co do upadkow bobasow mojemu raz sie to tez zdarzylo. Fotelik byl nie zabezpieczony i Stachu wywrocil twarza sie na kafle!:szok:. Juz widziala nas jadacych Rka na pogotowie ze wstrzasem. Ale nie wymiotowal, nie mil goraczki, poplakal chwile i bylo dobrze. Nawet nie bylo sladu guza. Niezniszczalne sa te nasze pociechy ale trzeba uwazac.
A moj J wlasnie dostal propozycje pracy w Kopenhadze. Obecnie pracuje w Belfascie i za 3 tyg milelismy go odwiedzic na pare tygodni...a teraz mamy big zagwostke. Ale osobiscie wole Danie niz UK...:happy2:...co robic:confused:

Dziewuchy a jak to jest ze szczepieniem, tzn chodzi mi o to, ze mala bedzie szczepiona w przyszlym tygodniu, wczoraj skonczyla antybiotyk, ale dalej ma katar i kaszle. Czy jak bedzie do przyszlego tygodnia przeziebiona to mozna szczepic?

kinia zgadzam sie z Toba.Wczoraj bylismy na szczepieniach to nawet mala nie obejrzeli.A tak apropo szczepienia to ta trzecia dawke troche zle zniosla.Wczoraj w dzien byla ospala,a w nocy nie mogla spac i miala podwyzszona temperaturke.

Wiem wiem. W zasadzie to ona miala miec dzisiaj szczepienie, ale wolalam nie ryzykowac, ale poczekam jeszcze tydzien i pojedziemy za dwa tyg. Naszej tez ani razu nie ogladali tylko szybko szybko i krowy wbijaly te igly jak nienormalne jakies a przeciez to maly dzieciaczek jest.

reklama
Wiecie co pomarudze Wam troche. Mam dosc tej Anglii serdecznie bez kitu. Tych lekarzy bym powybijala normalnie no i w ogole do dupy sa tu ludzie i cala Anglia jest beznadziejna.Tak bym chciala do Polski na stale zjechac, ze nie macie pojecia, ale to sa marzenia, bo o samych odwiedzinach moge sobie pomarzyc. Mam nadzieje, ze latem nam wypali ten wypad do Polski bo sie chyba juz zalamie na amen. Tylko cichoooo! Wy tylko o tym wiecie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry