reklama

Wrześniówkowe mamy

Doti - na szczęście nie na odwyku tylko od 11:00 próbowałam ululać tego mojego marudka. Przed chwilą się udało, no i jestem. Ale zaraz muszę zmykać, bo dzisiaj ubzdurałam sobie gulasz na obiad, a mięso nawet mam jeszcze nie pokrojone. Dobrze, że ślubny dzisiaj wraca z pracy przed 16:00, to może się wyrobię :)

Dziewczyny, mam do was pytanie. Jak wygląda krew w kupce niemowlęcia? Dzisiaj wynalazłam w kupce Tymka kilka takich ciemnych, prawie czarnych malutkich kłaczków... Od wczoraj podaję małemu jabłko... Czyżby to reakcja na ten owoc? Ponoć jabłko najmniej uczula:baffled:... Na co jeszcze może wskazywać obecność krwi w kupce?

reklama
Atruviell jesli kupka jest normalnej konsystencji to moze byc to po jabluszku.Jesli wystepuje krwawa biegunka,albo sa slady sluzuw kupce to wskazuje na zakazenie bakteryjne.A moze ostatnio podawalas malemu czopki?Bo to tez moze byc podraznione jelitko.

mala-gorzatka moja robi dokladnie tak samo!!!!Kaszle i sprawdza czy sie na nia popatrzylam! Male Artystki :-) Dodatkowo moja nauczyla sie glosno piszczec i robic usteczkami motorki :) ?Dzieciaczki sa takie slodziutkie.
Atruviell krew w kupce wlasnie wystepuje w postai niteczek lub takich kropek.Do tego moze pojawiac sie jeszcze sluz. I wiem, ze moze oznazac to alergie na cos, co podalas Maluszkowi.Nie wiem jak karmisz dzieciatko...bo jesli piersia, to nie pij zadnego mleka i nie jedz jego przetworow.Jesli butelka, to nie mam pojcia.Na tym moja wiedza sie konczy.Zabierz dzieciatko do lekarza najlepiej,rozwiejesz watpliwosci.

uciekam na dwor, sliczna pogode mamy WKONCU :)

A u nas szpital w domu.Fabek zapoczatkowal chorubsko,ale szybko sie wylizal,a teraz mala i M.Malutek juz druga noc kiepsko spi,nie moze oddychac przez zatkany nos.Mimo ze sie meczy Jest bardzo dzielna i nie placze.W nocy napuscilam jej wody morskiej do noska i polozylam na brzuszku,zeby glutki wyszly i pomoglo.Slubny tez ledwo dycha,wczoraj mial polaczenie z Wisla;-)ale do pracy pojechal:no:Niemozliwy typ.hehe.
A ja ledwo,ledwo zipie wiec lapie okazje puki Andzia spi i hops pod kolderke;-)
Dobranoc.

Dzięki za odpowiedź, dziewczyny!

Gabids - kupka jest normalnej konsystencji, rzekłabym, że nawet gęściejsza niż zwykle. Czopków nie podawałam, natomiast śluz w kupce występuje u Tymka prawie od urodzenia. Nie jakieś mega ilości, ale troszkę prawie zawsze jest. Mam nadzieję, że to tylko po jabłuszku...

Larcia - karmię synka Humaną sojową, Tymek nabawił się alergii na białko mleka krowiego... Hm... Dziś nie dam mu jabłka i zobaczymy, jaka będzie następna kupka. Jutro jadę do gastroenterologa, to może go podpytam.

COś mi się nie chciało forum ładować od 12, ale to nawet dobrze, zrobiłam przynajmniej obiad :-) jednak :-)

Klavell, notuj bo mam info dla Ciebie: wklejem Ci maila od mojej siostuni: "Znalazłam po prostu porównywarke cen, sa w niej rozne produkty antykoncepcyjne. Co prawda nie zawsze sa ceny, ale jak kolezanka bedzie znala nazwe, to sobie poszuka latwo ceny w jakiejs aptece on-line niemieckiej. A co do microgynonu - nazywa sie w niemczech taka sama jak u nas.
Linki:

Inne linki coś nie chcą mi się dobrze wkleić, ale wszystko jest na tej stronce

hejka
ciąg dalszy pracowania, i jest git (poza płacą ale na to się zawsze narzeka, hehhe)
jutro Szyma idzie do przedszkola a Wiki do babci bo po dzisiejszym dniu babcia ma dosyć, hehehe
a ja nadrabiam w sprzątaniu bo jestem jestem niezoorganizowana i zarastamy, eh ale najpewrw BB jak przystało na uzależnienie

reklama
Dziewczyny z Hippa też powinnyście dostać te paczkę jak wypełniłyście coś tam ze szpitala :tak: A swoją drogą to powinnam jeszcze dostawać gazetę Twój Maluszek i nie wiem czemu nie dostaję. Przy Olce do 2 lat dostawałam a teraz :no: ???? Czy Wy dostajecie????
Ja dzisiaj dostałam tą gazetkę:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry