Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dałam mu pół saszetki smecty, drugie pół dam mu, jak się obudzi. Poobserwuję go dzisiaj jeszcze, a jak dalej będzie biegunka to jutro wybierzemy się do pediatry. Jejku, mam nadzieję, że to nie reakcja na Nutramigen, bo wczoraj kupiłam jeszcze 2 puszki
, bo bałam się, że mi kasy nie starczy pod koniec miecha...:-( Może to jednak soczek winogronowy, bo odkąd mu dałam po raz pierwszy to strasznie popierduje...
Kilka dnie była ładna pogoda więc postanowiłam zapakować go do spacerówki w pozycji półleżącej żeby mógł więcej widzieć. To był strzał w dziesiątkę. Na początku trochę marudzi ale po jakichś 5-10 min. zasypia tak mocno, że nic nie jest w stanie wybić go ze snu. Ja wtedy mogę sobie spokojnie pospacerować. Nawet nie wiecie jak się cieszę!!!

Na dowód przyklejam zdjątko mojego malca. Pozdrawiam wszystkie wrześnóweczki, życzę dużo zdrówka i przesyłam moc całusków z okazji Walentynek!
I spoko. Nic się nie dzieje. Tylko jeść nie wolno - tylko kleiki i sucharki. Ale ma to swoje zalety
Już jest 4 kilo mniej 
No i Oskara nie mogę podnosić.

Super, że mały przekonał się do spacerówki.
:-)