gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Ufffff....przeczytalam
Hruda wszystkiego naj naj naj z okazji 1 rocznicy i zycze Tobie zeby kolejne byly spedzone razem:-)
A co do okresow po porodzie to u mnie byla masakra.Juz kiedys o tym pisalam ze pewnego dnia na spacerze pocieklo mi po spodniach i jak dotknelam reka to mialam krew

Dobrze ze mialam czarne dzinsy i pchalam wuzek to mam nadzieje nikt nie zobaczyl.
carioca ja tez radze - zadzwon na pogotowie.
Hruda wszystkiego naj naj naj z okazji 1 rocznicy i zycze Tobie zeby kolejne byly spedzone razem:-)
A co do okresow po porodzie to u mnie byla masakra.Juz kiedys o tym pisalam ze pewnego dnia na spacerze pocieklo mi po spodniach i jak dotknelam reka to mialam krew

Dobrze ze mialam czarne dzinsy i pchalam wuzek to mam nadzieje nikt nie zobaczyl.carioca ja tez radze - zadzwon na pogotowie.

tak, tak to ten metalowy zespol...bo moj J to stary metalowiec heheh! A ze ja koncerty wszelakie lubie - czemu by nie:-)
Miala w grudniu powazna operacje usuniecia platu tarczycy, a ze jest po zawale to narkoza mocno oslabila serce, a operacja byla ciezka bo tarczyca byla blisko krtani. Niestety po operacji nastapily powiklania, zasłabła kilka razy, dotychczas nie odzyskala swojego glosu poniewaz zostaly porazone miesnie krtani. Nie powinna znalezc sie teraz w szpitalu, albo zwyklym osrodku zdrowia, bo jesli podlapie katar chocby, to ma opuchnietą krtan, powiekszone opuchniecie mogloby ja udusic.