Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
no dobra przyznaje się tęsknimy.
a poza tym mam zadanie bojowe od mojego męża - mam mu załatwić w Skarbowym papiery do rejestracji motoru który mój ślubny właśnie nabył i dzisiaj go odebrał. Mam nadzieję że to nie była najgorsza decyzja w jego życiu... trochę się o niego boję, bo straszny wariat z niego 

Chyba juz gorzej ze mna ale ta jego kreacja aktorska jest niesamowita...zawsze mnie ciagnelo do mrocznych charakterow;-) Hruda kurcze ale Ci zazdroszcze tez pojechalabym na Iron Maiden...niestety M chyba nie bo to zupelnie inne klimaty,chociaz na zdjeciach wyglada w tej czerni jak stary metalowiec hehe a tak sie sklada ze ja- ta aktualna anielica pare dobrych lat sluchala diabelskiej muzy
Coz te blond wlosy robia z czlowieka;-)Widze ze przygotowania u Ciebie do wyjazdu juz trwaja a ja znow wbilam sobie kolejny 'klin'...[SIZE=-1]Większość przypadków zapalenia opon mózgowo-rdzeniowych w Wielkiej Brytanii i Irlandii powodują. meningokoki B,na ktore generalnie szczepionki nie ma nie mowiac juz ze Nel nie ma zadnej szczepionki na to cholerstwo wiec jak ja mam tam jechac z nia skoro zanim zglosimy sie u GP minie troche czasu.Boje sei wskakiwac w ich kalendarz szczepien o ile w ogole tam jakies beda nam sie nalezec,jak nie urok to s....
Twoj facet przynajmniej sie zrehabilitowal mailem a ja nie chcac wyprzedzac faktow jestem ciekawa jaka to mila chwile zaserwuje mi moj maz na rocznice....(pewno zapomni...):-( (ale bym zapalila...chyba sie od tego nie uwolnie a juz tyle czasu dawalam rady,niech tylko przestane karmic
)--a to ze mam ochote to tez jego wina,jakby mnie nie denerwowal...pewnie by mi nawet przez mysl to nie przeszlo
wrrr
widzę że Ty też nie możesz spać w nocy. A jak jest rano?
No i teraz po chrzcie (bo bylismy w miejscowosci meza) zupelnie jej sie poprzestawialo i o 21:00 juz grzecznie spi ale nisestety do 9
Tak ze zwklekam sie z lozka z trudnoscia,chociaz musze przyznac ze kochany tatus (moj oczywiscie) wstajac juz o 7 tylko czeka az mala nie obudzi i zabiera ja do siebie,wiec mam troche czasu do pospania