reklama

Wrześniówkowe mamy

Pewnie, ze latwiejsze jesli chodzi o samo zycie. Zyje sie z tygodnia na tydzien, jedna wyplata wystarcza Nam na wszystkie oplaty, mieszkanie, jedzenie plus przyjemnosci. Do tego dodatek na dziecko itp. O wiele wiele latwiej. No, ale cos za cos.

reklama
Hruda kazda z Nas chyba czasem teskni za chwilami bycia tylko we dwojke. Moze nie to, ze bycia tylko we dwojke, ale poczucia takiej WOLNOSCI. Jednak moje zycie jest teraz piekniejsze- mam wkoncu ukochanego tylko dla siebie i wspaniala coreczke. No, a czas we dwojke jest po godzinie 9 wieczorem kiedy Mala spi :):):):):):)

Hruda, Nuska - warto sprobowac, trzeba isc do przodu. Pozniej z przyzwyczajenia czlowiek nie bedzie chcial nigdzie wyjechac.

Robie sie spiaca, zaraz bede zmykac.

hruda dopiero teraz zauwazylam - duzo milosci z okazji pierwszej rocznicy slubu, mam nadzieje, ze macie z mezem jakies ciekawe plany na ten wyjatkowy dzien!!!! Nam niebawem stuknie 3 lata po slubie!

Ide, bo juz nie wytrzymuje. Dobranoc

Moja tesciowa kiedyś dobije mnie na maxa swoimi cudownymi przemyśleniami.
Wrócili z kościoła i S mówi tak: "i zaczniesz jeść,bo później dostaję opieprz,że jesteś chuda i pewnie nie pomagam ci". No cóż,nie pomaga,chyba,że przypilnowanie przez 10 min nazywa pomocą. I tak jest od początku. S zarabia,a ja zajmuję się dzieckiem. Kolejna perełka teściowej to taka,że siedzę całymi dniami przed kompem,Mati na macie i jest tak zaniedbany,że już główki nie podnosi. Jak mnie babsko wkurza!!:wściekła/y: Już pisałam o tym wcześniej i przyznaję się do winy. Zaniedbałam,ale nie sądziłam,że zapomni o tym. Codziennie przed kąpielą babcia przyłazi pół godz. prędzej żeby pobawić się z wnusiem. Jeszcze nie tak dawno robiłyśmy mu gimnastyczkę,a teraz bierze mi go z rąk:dry: i nosi mu dupsko lub zachwyca się jak ładuje stópki do buzi. Zawsze jest ten sam tekst CHOĆ,BABCIA PONOSI. A ile nasłuchałam się mądrości,że dziecka nie nosi się dużo na rękach. Tzn. jej wolno,a mi nie?? Cholera kiedyś jej cos powiem i niestety obrazi się. Jak ja jej nie lubię:growl:
Chyba trochę mi ulżyło

No nie, niezła alkoholowa libacja się tu wczoraj odbyła a Hurda główny prowodyl. Nie to ze mam cos przeciwko, ALE BEZE MNIE?? :angry::no::wściekła/y:

Hruda - do dobra, chowam focha do kieszeni i wszystkiego najcudowniejszego z okazji rocznicy! Jak najwiecej wspolnych chwil, czulosci, zrozumienia, czasu dla siebie, zawsze zdrowego i pieknego synalka!

Justyna - u mnie tak sie zachowuje tata, ma teorie ze rodzice wychowuja a dziadkowie rozpieszczaja i bez skrupulow zbyt czesto nosi Staska. Jestem wsciekla, bo Stasiek juz nie polezy spokojnie sam na macie, a ja po porodzie mam cos z plecami, bola mnie, zwlaszcza jak go ponosze.

reklama
hello..
no mialam sobie pospac po tej "libacji" ale nie udalo sie...:nerd:
Cariocca - trzeba bylo smacznie nie spac tylko psuc sobie wzrok, niszczyc watrabe i scierac opuszki palcow heheh...:-D;-) i dziekujeMY za zyczenia
Moj J ma szczescie bo kilka minut po polnocy przeslal mi slicznego maila...a juz rano obmyslalam plan nawrzucania mu jak to on ma mnie gdzies:wściekła/y::growl:...ale mu sie upielko:sorry2::-)i cala zlosc uszla ze mnie jak z balonika:baffled:
Justyna - tygrysek ma racje ze taka rola dziadkow no ale jak przeginaja to nalezy im dac do sluchu...ja nad tym pracuje
Ale pogoda sliczna...milego dzionka kobitki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry