reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
goraaaco zrobilo mi sie po tym winku :/ Szkoda, ze mojego chlopa nie ma :/
Do pracy?Buahaha :) Przed ciaza mialam dorywcza prace, a teraz postanowilam sie wziasc za siebie i uczyc sie dalej. Od pazdziernika zaczynam ksiegowosc,a za 2 lata ide do szkoly medycznej. Wiem, ze to duza rozbieznosc zawodowa, ale cos zawsze bardziej poplaci. W kazdym razie to moje plany. Szkola medyczna napewno, a co z ksiegowoscia to nie wiem na 100%. Dosc juz mam gownianych prac, zwlaszcza tu za granica. Cudzoziemiec nadaje sie tylko do sprzatania albo do opieki nad kims. Troche wyzej cenie siebie w zyciu mieszkajac na wyspach. Dlatego bez wyksztalcenia tu ani rusz.

A ja mam pytanie i to takie całkiem z innej beczki czy ktoś zna jakiś dobry sposób na chrapanie pomóżcie proszę:baffled: bo skończy się rozwodem mój mąż chrapie a mnie to strasznie wkurza:wściekła/y::angry: :angry::wściekła/y::angry::crazy:
( z tym rozwodem żartowałam;-) bo to w sumie fajny facet jest i taki kochany dla mnie)

Larcia - a te szkoly/nauka to w UK? lub IR? ( wybacz ale nie wiem gdzie dokladnie to Galway sie miesci:baffled:)
Nuska - nie mam pojecia...moj byly tez tak dawal czadu...ale to nie byl oczywiscie powod ze stal sie "bylym";-):-D

Jak moj M chrapie to go kopie i mowie "na bok", bo zauwazylam, ze chrapie tylko, gdy spi na plecach :)

Nuska 22 lata

hruda Galway jest w Irlandii i tu mieszkamy na stale(jestesmy juz 2 lata i tu ulozylismy sobie wkoncu wspolne zycie). Wiec nauka tylko tu.

reklama
A ja mam pytanie i to takie całkiem z innej beczki czy ktoś zna jakiś dobry sposób na chrapanie pomóżcie proszę:baffled: bo skończy się rozwodem mój mąż chrapie a mnie to strasznie wkurza:wściekła/y::angry: :angry::wściekła/y::angry::crazy:
( z tym rozwodem żartowałam;-) bo to w sumie fajny facet jest i taki kochany dla mnie)
Nuśka gdybym to ja wiedziala to bylabym w 7 niebie.Czasami pomaga odwracanie na bok , ale to dorazne. Chrapanie to choroba i trzeba to leczyc , z tego co wiem trzeba isc na takie calonocne badanie gdzie podlaczaja delikwenta do takiej maszyny ktora to rejestruje.Moj W mniej chrapie od kiedy rzucil palenie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry