reklama

Wrześniówkowe mamy

HRUDA przez ta grype ktora przechodzila tak mi sie roztoila przez tydzien przed choroba przesypiala mi cala noc tzn od 8-5 napila sie meka i spala dalej teraz budzi sie dosc czesto z placzem co wczesniej jej sie nie zdarzalo
wy tak sobie popijacie a mnie do alkoholu jakos w ogole nie cignie w lodowce wesky stoi i martini ktor uwielbialam pic przed ciaza a teraz jakos tak smaka na alkohol w ogole nie mam

reklama
Nuśka browarek z sokiem jest dobry na pokarm, heheh a alkohol jest w mleku doczasu i jak już nie masz we krwi to i w mleczku też nie ma, hehehe więc jak mały będzie jał za 4 h to możesz sobie skosztować
nuska - tygrysek dobrze gada, wiec w te pedy lec do monopolowego...bo noc sie zapowiada:-D;-)
tygrysek - wiem, wiem...ty pracujaca kobitka jestes wiec zrozumiem jak nas opuscisz...ale pewnie B cie kusi, co? och TY ;-):-D
milej nocki! do juterka!!!

wy tak sobie popijacie a mnie do alkoholu jakos w ogole nie cignie w lodowce wesky stoi i martini ktor uwielbialam pic przed ciaza a teraz jakos tak smaka na alkohol w ogole nie mam
Ja przed ciaza to w zasadzie tylko takie 40% - wodeczka, gin, a whiskey w szczegolnosci...a teraz jakos winko wytrawne jedynie mi podchodzi ...bo piwko bleee choc wyjatkowo wlasnie w ciazy mialam glod piwny...ale gasilam go bezalkoholowym;-)

Nie bylo mnie zaledwie pare h, a tyle naprodukowalyscie :) Ja tez wlasnie siedze z kieliszeczkiem winka :) :) Butelki zrobione, cora spi (skonczyla dzis 6 miesiecy), posprzatane - mozna sie wyluzowac.

ja za piwem i winem nigdy nie przepadalam...martini ze spraitem i oliwka lub wodeczka z soczkiem graperfruitowym whysky tez mi nie podchodzi za to moj maz lubi
uciekam bo hanifka mi zasypia pomalu
dobranoc

Ja przed ciaza to w zasadzie tylko takie 40% - wodeczka, gin, a whiskey w szczegolnosci...a teraz jakos winko wytrawne jedynie mi podchodzi ...bo piwko bleee choc wyjatkowo wlasnie w ciazy mialam glod piwny...ale gasilam go bezalkoholowym;-)
Ja lubię winko półwytrawne albo wytrawne nie cierpię słodkiego wina likierów nic co potwornie słodkie, ale nie pamiętam już kiedy piłam ale pewnie jakieś 1,5 roku temu:sorry2:

reklama
Nuska - zaopatrzona w kaliber typu bro? o tak! slodkim winom i likierom mowimy NIE!..a tak w ogole kiedy wracasz do pracy? i kiedy TY Larcia i Luandzia wracacie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry