reklama

Wrześniówkowe mamy

i nici ze spania bo tu się życie nocne zaczyna heheheh
dlatego nie żałuje że wróciłam do pracy cieszę się że ją mam i że się spełniam tam i mimo że zaczeło się gorąco to lubie tam chodzic
dove to szampony i balsamy do ciała i mam chrabke na ten opalający dla pięknych krągłych kobiet hhe
a lirene tez mam balsam i jest ok ale szukam kremu do twarzy i za twoją rada nie kupię avon i poszukam ambitnie i rozejrze się za lirene czy ziajką do suchej skóry

reklama
A mi tam nie chce się wracać do pracy im dłużej w domku tym mniej chce mi się wracać no ale może to dlatego że mam tylko jednego smyka i do tego jeszcze taki mały zobaczymy jak zacznie biegać i malować te "słonie" na ścianach;-);-)
Halo Tygrysku gdzie Cię wywiało zasnęłaś po tym piwku;-) czy Kubę Wojewódzkiego oglądasz? Są dzisiaj "babeczki" z LEJDIS ciągle wybieram się na ten film ale jeszcze nie dotarłam

je nie marze o 3 ale za to B ciągle o tym gada i powiem wam że jeżeli do 30 schudne do moich wymarzonych 70 kilo to może udam wpadkę heheheh żeby zadowolić mojego małża ale jeżeli będę takim klocckiem jak teraz to ja się nie pisze na 3 ciąże bo mój kręgosłup tego nie zdzierży

O Tygrysku jesteś:-)
Tak w ogole to WAM podwojne mamy sie WIELKI SZACUN nalezy, kwiaty jakies albo medal!!!! my tu pierdu- pierdu o jakis sloiczkach i nie przespanych nockach a wy przecie takie zmagania macie x 2 i to na zupelnie innym poziomie - jak jedno placze bo glodne drugie gada i pyta co to? a tamto? a czemu?
Tak sobie mysle czy ktoras z was pragnie jeszcze jedno dziecie?
?
O tak popieram:-)

jestem jestem jużmiałam iść spac ale się pojawiłyście i coś nie mogę się oderwać
a Kubę oglądam ja do kina nie pójdę ale szukam w necie lejdis do ściągnięcia bo chciałabym to obejrzeć a 3 godzin w kinie nie usiedze mam coś w rodzaju adhd i się dziwie że Szyma taki żywiołowy jest on poprostu ma to po mnie bo B ponoć to flegma była a mam ciągle na mnie krzyczała i mówiła że miałam być grzeczną dziewczynka a wcale tak nie było

je nie marze o 3 ale za to B ciągle o tym gada i powiem wam że jeżeli do 30 schudne do moich wymarzonych 70 kilo to może udam wpadkę heheheh żeby zadowolić mojego małża ale jeżeli będę takim klocckiem jak teraz to ja się nie pisze na 3 ciąże bo mój kręgosłup tego nie zdzierży
Czy mi się wydaje czy masz na suwaczku z wagą 1 kg mniej? Bo jak tak to jak tak dalej pójdzie to możemy się spodziewać niedługo innego suwaczka;-);-)

Hruda! Ja marzę jeszcze o jednym dziecku... albo o dwojgu :-) ale najpierw musze min jedno wysłać do przedszkola, bo czasem świra dostaję. Wiem że Paweł czasem przesadza i nie słucha ale to nadal tylko malutkie dziecko i nie zasługuje na wybuchy matczynej złości.

A ja łatwiej wybucham jak Łukasz ma gorszy dzień. Dziś miałam to co Tygrysek, trochę jęków i marudzenia, potem plucie zupką, potem znowu trochę marudzenia... A Paweł nawija bez przerwy i tylko: Mamo czy, mamo, dlaczego, mamo choć, mamo siusiu ale z Tobą, mamo zjemy coś, mamo chodź zobacz, mamo poczytaj, mamo pobaw...

...i standartowo kupa jest gdy karmię Łukasza, jak siadam z Pawełkiem do jakichś wyklejanek czy malowania to Łukasz otwiera paszczę i wydaje WIELKI głos...

Ale ogólnie nie jest źle :-) W sumie mam wesoło i miło i polecam każdemu taki układ, tylko potrzebuję odpocząć!!!! Niech no tylko mój mąż przyjedzie ;-)

reklama
Ja pierdziulam zgodnie z waszymi radami postanowilam dac hanifce wiecej mleczk no i przyzadzilam jej mieszanke ze 180 ml wody 6 miarek mleka i 4 kleiku ladnie wypila przed 20:0 i o 20:00 juz spala po 1,5 godzinie sie obudzila z placzem twardym brzuszkiem purtala no i do teraz nie spi lezy obok w lezaczku ja ja kolysze a ta sie cieszy proby uspania jej koncza sie zalosnym glosnym placzem:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry