reklama

Wrześniówkowe mamy

Luandzia - a ty masz juz dwojke?...bo to ze MY pierworodki ( co za paskudne slowo:baffled:) chcemy kolejnego bobasa to luuuz ale czy te podwojne mamuski, to jest pytanie heh?
Ja tam chcialabym drugie -dla odmiany dziewuche bo jak pomysle o dwoch roj-boyach ( Asiu, Atru - kolejny big szacun!!!!) to nie wiem czy dam rade sie opedzic bo chlopcy generalnie "ruchliwsi"...
Moj J na drugie kreci nozem ale nie dziwie sie - bo TYM sie nie nacieszyl
Tygrysku - skocz po kolejnego browarka bo ja wlasnie nalewam sobie kolejna lampke winka - wasze zdrowie "nocne marki" :-D( czemu Marki? nie np Marianny..phi co za szowinizm:wściekła/y:)

reklama
Asia szacunek że ty chcesz mieć jeszcze jedno dziecię bo ja już wymiękam ale nie mówię nie
niop 1 kilo mnie a ja nie wiem jak to się stało, heheh bo na 3 dni zawiesiłąm 6 weidera ale znów ćwiczę i to dalej nie od nowa
Klavell szkoda że Hanife nie śpi a może coś nowego dzisiaj próbowała, albo nie odbiła po kolacji bo u nas jest tak że jak mała nie beknie to płącze potem a jak się odbije to nic tylko śpi
a jeszcze jedno jak mi szymek czasem tak przez pół dnia mamuje to mówi do niego żeby do mnie po imieniu mówił bo mam dość heheheheh masakra ciagle słyszec mama to mam tamto mama kupe mama siku mama soku mama jajecznice mama porysuejmy mama pogramy masakra heheheheh

Luandzia - a ty masz juz dwojke?...bo to ze MY pierworodki ( co za paskudne slowo:baffled:) chcemy kolejnego bobasa to luuuz ale czy te podwojne mamuski, to jest pytanie heh?
Ja tam chcialabym drugie -dla odmiany dziewuche bo jak pomysle o dwoch roj-boyach ( Asiu, Atru - kolejny big szacun!!!!) to nie wiem czy dam rade sie opedzic bo chlopcy generalnie "ruchliwsi"...
Moj J na drugie kreci nozem ale nie dziwie sie - bo TYM sie nie nacieszyl
Tygrysku - skocz po kolejnego browarka bo ja wlasnie nalewam sobie kolejna lampke winka - wasze zdrowie "nocne marki" :-D( czemu Marki? nie np Marianny..phi co za szowinizm:wściekła/y:)
No nie wiem kochana a jak trafisz na takiego tygryska
tygrysek3108 pisze:
mam coś w rodzaju adhd i się dziwie że Szyma taki żywiołowy jest on poprostu ma to po mnie bo B ponoć to flegma była a mam ciągle na mnie krzyczała i mówiła że miałam być grzeczną dziewczynka a wcale tak nie było
;-);-);-)
Ale kusicie winko piwko z sokiem a ja karmię i nic nie mogę wstręciuchy :-p:blink:

Hruda z chęcią ale już naprawde muszę isć spać bo o 6 czeka mnie wake up i zbieranko do pracy a najpier muszę ubrać i umalować siebie potem Szymka a potem Wiki odstawić Szymka do przedszkola potem Wiki do mamy (5kliosów) p[otem siebie do pracy hehehe i to wszystko sama bo B ma rankę czyli już go o 5 nie będzie w domku

ale fakt bliżej mi do sowy niż do skowronka i cierpie tylko z tego powodu że Wiki szybko zasypia lae rano wstaje około 6 - 7

Klavell - witamy w nocnym - kregu ;-):-)...co do Hanife chyba nie pomoge ale jak widze po wypowiedziach BBholiczek sa rozne efekty po sytej kolacji przed snem - jedne dzieciaczki dzieki temu spia cala noc inne wrecz przeciwnie...moze Hanife cos sie snilo? czy moze juz kilka dni tak daje ci popalic? moze zęby?...ale z drugiej strony nie mozna wszystkie "fochy" naszych szkrabów zrzycac na te biedne zeby...nie wiem doprawdy:baffled:

Nuśka browarek z sokiem jest dobry na pokarm, heheh a alkohol jest w mleku doczasu i jak już nie masz we krwi to i w mleczku też nie ma, hehehe więc jak mały będzie jał za 4 h to możesz sobie skosztować

reklama
Ja to raczej na zasadzie : nie chce zeby Zuzka byla jedynaczka i wole miec to szybko z glowy .Mam siostre piec lat mlodsza i brata 11 i to nie jest dobry uklad .Z siostra dopiero teraz troche sie dogadujemy a z bratem to szkoda co mowic.No i mama tez miala nie ciekawie ledwo wyszla z jednych pieluch to rodzilo sie kolejne dziecko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry